Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ambasadorul SUA in Romania, mesaj de Anul Nou: 2017 va fi un an cu oportunitati deosebite pentru Parteneriatul strategic SUA-Romania (VIDEO)

B1 B1,
Ambasadorul SUA in Romania, mesaj de Anul Nou: 2017 va fi un an cu oportunitati deosebite pentru Parteneriatul strategic SUA-Romania (VIDEO)

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, le transmite romanilor un mesaj video pe o retea de socializare. Klemm spune ca anul 2016 a fost de o importanta deosebita pentru. continuă pe B1

Mesaje si felicitari haioase de Anul Nou 2017: Lovite-ar trenul fericirii/ Trasni-te-ar fulgerul iubirii

Suntem in ultima zi din 2016 si este momentul sa transmitem mesaje pentru noul an. Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune.

Urarile lui Donald Trump: ce le transmite presedintele ales al SUA numerosilor sai inamici inainte de Anul Nou

Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza urari de Anul Nou in care a vorbit despre numerosii sai inamici, inainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach. Miliardarul republican va gazdui o petrecere pentru 800 de invitati in clubul Mar-a-Largo, la care va participa inclusiv Sylvester Stallone, dar si Melania si Barron Trump, transmite DPA.

Barack Obama, ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele sa servesc ca presedinte al Statelor Unite

Barack Obama a transmis sambata ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba. Presedintele american le-a multumit cetatenilor SUA ca au participat in ultimii opt ani la construirea unei natiuni mai.

Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: Prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere in propriile forte.

imi doresc ca 2017 sa fie un An al reconstructiei, in care cetateanul sa simta respect din partea statului!. Liviu Dragnea, DORINTE pentru Anul Nou (FOTO)

Liviu Dragnea a tinut spa le transmita romanilor un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre tot ce s-a intamplat in 2016. Presedintele PSD a precizat ca anul ce tocmai se.

Mesajele de Anul Nou ale politicienilor: 2016 - un an al provocarilor; 2017 - un an mai prosper

Numerosi politicieni au transmis, sambata, mesaje de Anul Nou pe Facebook, in care le-au urat romanilor sa aiba un 2017 mai bun, mai prosper, plin de bucurii si sanatate. Oamenii politici au tinut sa precizeze ca 2016 a fost un an al provocarilor si al deciziilor importante.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis le transmite romanilor, in mesajul de Anul Nou, sa nu isi piarda increderea in Romania.

Peste 150 de jandarmi la datorie zilnic pentru ca buzoienii sa petreaca in siguranta mini-vacanta de Anul Nou

Peste 150 de jandarmi se vor afla la datorie in perioada 31 decembrie 2016 2 ianuarie 2017 pentru a asigura ordinea si siguranta publica in preajma minivacantei de Anul Nou. Potrivit estimarilor, peste 2. 500 de buzoieni vor participa la evenimentele organizate in spatiul public , respectiv concerte de Revelion, focuri de artificii si diverse manifestari cultural-artistice.

Sfaturi de la Uber: cum eviti situatiile neplacute si tarifele marite de Anul Nou

Uber Romania a creat o lista de sfaturi si informatii utile pentru utilizatori, care sa ii ajute sa ajunga la destinatie in siguranta si la costuri cat mai reduse, in noaptea de Anul Nou. in Romania, zeci de mii de oameni sunt asteptati sa foloseasca aplicatia Uber in cele patru orase unde serviciul este prezent: [].

Cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le [].

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )