Libnet.ro
UNICEF

21:30

Americanii, gata sa se implice in problema cainilor vagabonzi din Romania: ce solutii propune una dintre cele mai mari asociatii din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Americanii, gata sa se implice in problema cainilor vagabonzi din Romania: ce solutii propune una dintre cele mai mari asociatii din lume

Sterilizare in loc de ucidere in masa, adaposturi adiacente oraselor, discutii de peste o decada cu autoritatile romane privind problema cainilor vagabonzi fara nicio finalitate din cauza birocratiei locale. O organizatie majora. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

Americanii, gata sa se implice in problema maidanezilor din Romania: ce solutii propune una dintre cele mai mari asociatii din lume

Sterilizare in loc de ucidere in masa, adaposturi adiacente oraselor, discutii de peste o decada cu autoritatile romane privind problema cainilor vagabonzi fara nicio finalitate din cauza birocratiei locale. Humane Society International din SUA este gata sa se implice activ in rezolvarea problemei maidanezilor din Romania.

Actorul Mickey Rourke va investi 250.000 de dolari intr-un adapost urias pentru maidanezii din Romania

Actorul american Mickey Rourke ofera suma de 250. 000 de dolari pentru a construi un adapost urias pentru gazduirea maidanezilor. Vedeta s-a si decis cum sa numeasca adapostul: Sanctuarul cainilor.

Sistemul bancar din Romania primeste o lovitura uriasa. Situatia, confirmata de Banca Mondiala

Romanii nu au incredere in banci. Cele mai frecvente reclamatii sunt legate de taxele si comisionale prea mari percepute de acestea si de clauzele abuzive din contractele de credit. Romanii au, de departe, cea.

VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre care Asta seara dansam in familie, Pacala si Secretul lui Bachus, potrivit Mediafax. La .

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

Ordinul Arhitectilor din Romania si mai multe ONG-uri cer demisia ministrului Daniel Barbu fiindca ar fi dat pierdut un studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana

Fundatia Pro Patrimonio a dat in judecata Ministerul Culturii fiindca institutia refuza sa dea organizatiei o copie a unui studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana pentru care ONG-ul a platit, potrivit unui anunt facut luni de conducerea fundatiei. Mai exact, Pro Patrimonio sustine ca a platit 10. 000 de lire sterline unor profesori de la Universitatile Oxford si Leicester pentru realizarea unui raport arheologic referitor la Masivul Carnic, unul dintre cei patru munti care fac parte din proiectul minier al companiei Rosia Montana Gold Corporation, raport care a fost predat Ministerului Culturii, iar institutia neaga existenta lui.

Diana Munteanu: M-as muta din Romania pentru familie!

Diana Munteanu Niculescu recunoaste ca, desi ii place in Romania, s-ar muta in alta tara, de dragul familiei, daca sotul ei, Claudiu Niculescu, ar fi nevoit, din pricina activitatii sportive, sa locuiasca o lunga perioada de timp peste hotare.

Nigel Farage: Sa nu primim grupurile de crima organizata din Romania!

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), in cadrul unui discurs la.

Ce femei atrag barbatii din Romania.

Un studiu realizat de compania de cercetare de piata Cult Market Research a relevat tipul de femeie care ii atrage pe barbati, transmite Mediafax. Barbatii romani sunt atrasi de femeile inteligente, cu un aspect fizic placut si care debordeaza de incredere in propria persoana, potrivit studiului. Unul din cinci barbati considera ca cea mai importanta caracteristica a unei femei trebuie sa fie inteligenta. Aspectul fizic placut este o alta insusire preferata de barbati. Feminitatea este .

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )