Libnet.ro
UNICEF

16:30

ANAF, anunt important pentru persoanele fizice: Vor avea un formular unic, va fi o surpriza placuta

Antena3 Antena3,
ANAF, anunt important pentru persoanele fizice: Vor avea un formular unic, va fi o surpriza placuta

Persoanele fizice vor avea un singur formular de completat si speram ca acesta sa fie inteligent, iar in formula actuala va fi o surpriza placuta, a declarat, marti, vicepresedintele Agentiei Nationale de. continuă pe Antena3

ANAF, anunt de ULTIM MOMENT cu privire la formularul unic. Speram sa fie...

Precizari de ultima ora de la Fisc cu privire la reducerea birocratiei. Vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Daniel Tudor, a declarat marti ca persoanele fizice vor avea un singu.

Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc in 2018. Ce ne asteapta anul acesta

Carmen Harra a vorbit despre dezastrele naturale care vor avea loc in anul ce urmeaza. Vor fi mai multe inundatii. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundatii insa vor fi, dar anul acesta.

Donald Trump sustine imbunatatirea sistemului de verificare a antecedentelor pentru persoanele care cumpara arme de foc

Presedintele Donald Trump sustine eforturile de imbunatatire a sistemului de verificare a antecendetelor pentru persoanele care cumpara arme de foc, conform secretarului de presa adjunct al Casei Albe, Raj Shah, scrie CNN.

Senatorii au votat: Instantele vor avea sali de asteptare separate pentru victimele infractiunilor

Senatul a adoptatcu unanimitate de voturi un proiect de lege al Guvernului, potrivit caruia instantele de judecata trebuie sa fie dotate cu sali de asteptare separate pentru victimele.

Toti cetatenii vor avea de suferit, chiar si cei carora le-au crescut vremelnic salariile

Deputatul USR Claudiu Nasui, membru in Comisia pentru buget, finante si banci, a realizat o analiza care arata ca politica actualei coalitii de guvernare a dus la o explozie a inflatiei in anul 2017. in ianuarie 2017, inflatia era de 0,1%, iar in decembrie a ajuns la 3,3%, se arata intr-un comunicat al USR, remis Redactiei.

Doar 300 de norocosi o vor avea. Noua decapotabila de la BMW are 450 de cai putere sub capota

Constructorul bavarez de automobile a anuntat o editie speciala 30 Jahre pentru M4 Convertible. Productia va fi extrem de limitata, iar fiecare exemplar va veni cu 450 de cai putere sub capota.

5 ponturi pentru cei care vor sa cumpere o masina second-hand: la ce sa te uiti?

Piata masinilor second-hand a explodat in ultima perioada. Iar asta inseamna ca si cei care vor sa dea tepe sunt mai numerosi. Masinile sincere care sunt la vanzare acum sunt foarte putine, majoritatea avand probleme ascunse sau kilometrjul fals. Iata 5 ponturi despre ce trebuie sa verifici la o masina cumparata la mana a doua.

Veste FABULOASA pentru romanii care vor sa se imprumute la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind PLAFONAREA DOBANZILOR la CREDITE, aviz favorabil la Senat

Veste buna pentru romanii care doresc sa contracteze credite. Marti, Comisiile reunite ale Senatului, cea economica, juridica si de buget finante, au avizat favorabildoua dintre cele trei proiecte de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )