Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mitu o elimina pe Sorana Cirstea pentru un sfert romanesc cu Monica Niculesc

Online Sport Online Sport,
Andreea Mitu o elimina pe Sorana Cirstea pentru un sfert romanesc cu Monica Niculesc

Romancele prezente pe tabloul de simplu la turneul WTA de la Bucuresti se elimina pe rand in drumul spre fazele superioare ale competitiei. continuă pe Online Sport

Andreea Mitu o invinge pe Sorana Cirstea si se califica in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, conf.

BRD Bucharest Open: Programul zilei - Sorana Carstea vs Andreea Mitu, capul de afis

Joi va fi inca o zi plina la BRD Bucharest Open, partidele urmand sa inceapa, la fel ca si pana acum, de la ora 15:00. Capul de afis al zilei va fi intalnirea dintre Sorana Carstea si Andreea Mitu. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Andreea Mitu a castigat duelul cu Sorana Cirstea si e in sferturi la BRD Open

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open 2015, dupa ce a castigat duelul romancelor, cu Sorana Cirstea.

Sorana Cirstea explica de ce a pierdut meciul cu Andreea Mitu

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea a declarat, joi seara, dupa ce a fost eliminata de Andreea Mitu in turul doi la BRD Bucharest Open, ca faptul ca nu a servit cum trebuie a facut diferenta.

Reactia Andreei Mitu, dupa meciul cu Sorana Cirstea

Jucatoarea Andreea Mitu a declarat, joi seara, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, ca i-ar fi placut sa aiba alta adversara, astfel incat ambele romance sa ajunga in faza urmatoare a competitiei.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic.

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, anunta Agerpres. Mitu a invins-o in optimi pe Sorana Cirstea cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. in sferturile de finala, Mitu o.

Andreea Mitu s-a CALIFICAT in sferturi, la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

Moment de cumpana in cariera pentru Sorana Cirstea: N-am stiut daca mai joc

Jucatoarea Sorana Cirstea, calificata in optimi de finala la turneul WTA de la Bucuresti, a declarat ca a trecut prin momente dificile dupa accidentarea al umar si la un moment cariera i-a fost pusa in pericol.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )