Libnet.ro
UNICEF

13:00

Angela Merkel are o sosie din Rusia, campioana la aruncarea cutitelor la tinta (VIDEO)

B1 B1,
Angela Merkel are o sosie din Rusia, campioana la aruncarea cutitelor la tinta (VIDEO)

Angela Merkel, cancelarul Germaniei are sosie. Galina Suvina este din Rusia si este campioana la aruncarea de cutite. Ajunsa la pensie, Galina Suvina, in varsta de 66 de ani, ar putea sa o. continuă pe B1

VIDEO Angela Merkel are o sosie in Rusia. Este pensionara si campioana la aruncarea cutitelor la tinta

Galina Suvina nu va ajunge niciodata cancelar al Germaniei, dar aruncatoarea de cutite la tinta din Rusia ar putea castiga oricand un concurs de sosii ale Angelei Merkel.

Angela Merkel, mesaj pentru refugiatul sirian care a ajutat la prinderea suspectului de terorism din Chemnitz

Angela Merkel i-a multumit unui refugiat sirian din Leipzig care a facilitat la prinderea suspectului de terorism, Jaber Al-Bakr, care ar fi planuit un atac intr-un aeroport din Germania. Multumirile.

Sprijinul fata de conservatorii cancelarului Angela Merkel a ajuns sub 30%

Sprijinul fata de conservatorii cancelarului german Angela Merkel a ajuns sub 30% pentru prima data, in timp ce partenerii lor de coalitie, social-democratii, au obtinut un usor progres, cu un an inainte de alegerile la nivel federal din Germania, indica marti un sondaj INSA, citat de agentia Reuters.

Probleme mari pentru Angela Merkel. Cancelarul german pierde increderea oamenilor

Sprijinul fata de conservatorii cancelarului german Angela Merkel a ajuns sub 30% pentru prima data, in timp ce partenerii lor de coalitie, social-democratii, au obtinut un usor progres, cu un an.

Un profesor in varsta din Rusia, la un pas sa fie luat la bataie de un elev: Care a fost reactia colegilor adolescentului (VIDEO)

Un profesor din Rusia a fost la un pas de a fi luat la bataie de un elev, dupa ce l-a apostrofat pe acesta pentru ca asculta muzica in timpul orei. Deranjat de lipsa de interes a baiatului, profestorul.

M-AM SATURAT! Cupa Mondiala din Rusia va fi ultimul meu angajament!. Gerard Pique SE RETRAGE de la nationala Spaniei

Gerard Pique, fundasul Barcelonei, a anuntat ca se va retrage in 2018 din nationala Spaniei. Fotbalistul a fost criticat ca si-a taiat manecile tricoului pentru a disparea culorile Spaniei este.

Nu o sa-ti vina sa crezi cati ani are persoana din imagine. Este un caz de Cartea Recordurilor

Lee Su Jin, o femeie dentist din Coreea de Sud ar putea foarte usor sa castige un loc in Cartea Recordurilor pentru aspectul sau. Va vine sa credeti sau nu, desi arata ca o fata de liceu, Lee Su.

Nu o sa-ti vina sa crezi cati ani are persoana din imagine. Este un caz de Cartea Recordurilor - FOTO

Lee Su Jin, o femeie dentist din Coreea de Sud ar putea foarte usor sa castige un loc in Cartea Recordurilor pentru aspectul sau. Va vine sa credeti sau nu, desi arata ca o fata de liceu, Lee Su.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )