Libnet.ro
UNICEF

11:45

Angela Merkel denunta uciderea lui George Floyd: Rasismul e un lucru teribil. Societatea americana e foarte polarizata

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel denunta uciderea lui George Floyd: Rasismul e un lucru teribil. Societatea americana e foarte polarizata

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat joi uciderea afro-americanului George Floyd de de catre politisti si rasismul care loveste, potrivit ei, o societate americana foarte polarizata, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismului

Papa Francisc a descris moartea lui George Floyd in arestul politiei din Minneapolis ca fiind o tragedie si a anuntat ca se roaga pentru el si toti cei care si-au pierdut viata din cauza pacatului rasismului, relateaza CNN.

Luptatorul UFC Jon Jones pune la punct protestatarii din SUA. Manifestatiile legate de uciderea lui George Floyd au degenerat (VIDEO)

Luptatorul UFCJon Jones a iesit duminica seara pe strazile dinAlbuquerque, New Mexico pentru a calma protestatarii rebeli care manifesteaza pentru a se face dreptate in cazul mortii lui George Floyd,.

Cole Sprouse, actorul din serialul Riverdale, a fost arestat in timp ce protesta impotriva rasismului, dupa uciderea lui George Floyd

Cole Sprouse, actorul celebru din serialul Riverdale, a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, intimpul protestelor care au loc in aceste zile in SUA, ca urmare a uciderii lui George Floyd. Sprouse.

Politistul implicat in uciderea lui George Floyd, pus sub acuzare pentru crima fara premeditare

Procurorul care ancheteaza moartea lui George Floyd la Minneapolis a modificat incadrarea faptelor in omor voluntar, inculpandu-l de crima fara premeditare pe politistul care l-a asfixiat pe afroamericanul de 46 de ani, a anuntat miercuri senatoarea democrata de Minnesota, Amy Klobuchar.

A opta seara de proteste in SUA dupa moartea lui George Floyd Manifestantii au ignorat interdictiile de circulatie Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la proteste

Zeci de mii de persoane au iesit marti pe strazile oraselor americane pentru a opta noapte consecutiva de proteste provocate de moartea lui George Floyd, avand loc noi confruntari cu politia si jefuiri de magazine in New York, transmite Reuters. 52 CNN: Politia foloseste gloante de cauciuc care pot orbi, desfigura sau ucideUPDATE 15. 08 Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismuluiUPDATE 13. 22 Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la protesteUPDATE 11. 04 VIDEO Un politist din Richmond a fost surprins scuipand de trei ori pe un protestatar incatusat UPDATE 11. 03 VIDEO Un barbat din Washington a adapostit 80 de protestatari, salvandu-i de interventia politieiUPDATE 09. 53 VIDEO Sute de medici si cadre medicale au participat la New York la protestul Black Lives MatterUPDATE 08. 51 Manifestantii au incercat sa rupa gardul ridicat in jurul unui parc de langa Casa Alba, politia a raspuns cu gaze lacrimogeneUPDATE 08. 02 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak,Afganistan si Siria .

Trecutul controversat al lui Derek Chauvin, politistul care-l are pe constiinta pe George Floyd

Derek Chauvin, politistul arestat pentru uciderea lui George Floyd, a fost vizat de 18 plangeri in intreaga sa cariera, care se intinde pe aproape doua decenii, dar acestea au fost puse la sertar.

Lewis Hamilton, despre tacerea Formulei 1, un sport dominat de albi, in cazul mortii lui George Floyd: Nimeni nu misca un deget in industria mea

Sextuplul campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, i-a criticat pe colegii lui din Marele Circ, albi in marea majoritate, pentru faptul ca nu iau atitudine fata de uciderea lui George Floyd de catre politisti americani.

Merkel denunta omorul rasist al lui George Floyd

Angela Merkel a denuntat joi uciderea afro-americanului George Floyd de catre politisti si rasismul care, potrivit ei, loveste o societate americana foarte polarizata, potrivit AFP.

Moartea lui George Floyd aminteste de rasismul din Europa

Dupa uciderea afro-americanului George Floyd in SUA, pentru persoanele de culoare nu este o mangaiere sa traiasca in Europa. Violenta de acolo redeschide rani si pe batranul continent, sustine Chiponda Chimbelu.

George Clooney, dupa moartea lui George Floyd: Rasismul este pandemia Americii

Actorul George Clooney sustine, intr-un eseu publicat in Daily Beast, ca este nevoie de o schimbare sistematica a modului in care sunt aplicate legea si justitia penala in SUA si ca este necesara o actiune urgenta pentru a combate pandemia de rasism din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )