Libnet.ro
UNICEF

16:30

Angela Merkel a VORBIT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina. Ce i-a PROMIS presedintele rus

Antena3 Antena3,
Angela Merkel a VORBIT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina. Ce i-a PROMIS presedintele rus

Presedintele rus si cancelar german au discutat la telefon pe tema crizei din Crimeea, promisiunea facuta de Putin fiind aceea ca este dispus sa poarte un dialog. Vladimir Putin a acceptat o propunere a. continuă pe Antena3

Ce spune Vladimir Putin despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina. Liderul rus a subliniat necesitatea normalizarii situatiei cat mai rapid, conform unui comunicat al Kremlinului, citat.

Putin actioneaza dupa acelasi principiu ca Hitler. Fostul sef al diplomatiei cehe, despre situatia din Ucraina

Fostul ministru ceh de Externe Karel Schwarzenberg a facut o paralela intre presedintele rus Vladimir Putin si Adolf Hitler, in contextul agravarii crizei din Ucraina, in cadrul unui interviu acordat cotidianul.

Ministrii de Externe din statele membre UE se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Crimeea

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Ucraina, pe fondul amenintarilor cu o interventie militara rusa, relateaza AFP, conform.

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa protejeze populatia din Crimeea

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse Crimeea, situata in sudul.

Gafa monumentala facuta de Papa Francisc. Cum a injurat Suveranul Pontif intr-un discurs despre situatia din Ucraina

Un material video in care Papa Francisc poate fi auzit pronuntand termenul cazzo, traductibil prin englezescul fuck, face furori pe internet. Zeci de mii de oameni au urmarit deja fragmentul din.

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa stabilizeze situatia din Crimeea PRIN TOATE MIJLOACELE

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse.

Este o agresiune in stil sovietic a presedintelui Putin, care invadeaza o tara vecina. Oficial canadian, despre situatia din Crimeea

Ministrul canadian de Externe, John Baird, a clasificat interventia rusa in Ucraina o drept o agresiune in stil sovietic, relateaza AFP. Nu este nimic altceva decat o agresiune in stil sovietic a presedintelui.

Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a transmis Angela Merkel lui Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a spus cancelarul german Angela Merkel sefului administratiei americane Barack Obama duminica seara, dupa convorbirea telefonica pe care o purtase inainte cu liderul de la Kremlin privind situatia din Crimeea, potrivit The New York Times, informeaza Agerpres.

Nemtii, mediatori? Conversatia telefonica dintre Merkel si Putin care poate schimba situatia din Ucraina

Vladimir Putin a acceptat o propunere a cancelarului Angela Merkel privind crearea unui grup de contact pentru a incepe un dialog in privinta Ucrainei, a anuntat duminica Guvernul german, dupa o convorbire telefonica a.

Angela Merkel, la telefon cu Obama: Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, intr-o discutie la telefon cu presedintele SUA Barack Obama pe tema crizei din Ucraina, ca liderul rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, sustin surse apropiate administratiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )