Libnet.ro
UNICEF

09:00

Apelul disperat al unuia dintre cei mai mari fermieri romani: Opriti crima si sabotajul agriculturii romanesti

B1 B1,
Apelul disperat al unuia dintre cei mai mari fermieri romani: Opriti crima si sabotajul agriculturii romanesti

Dimitrie Musca, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici si unul din cei mai mari agricultori din Romania, lanseaza cu apel catre autoritati in plina criza de pesta porcina in care cer. continuă pe B1

Povestea impresionanta a unuia dintre cei mai mari lingvisti romani. A fost ranit la Marasesti si si-a luat doctoratul la Sorbona

Alexandru Rosetti, unul dintre cei mai mari filologi si lingvisti romani si europeni, a avut o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a aproape sapte decenii. Ranit in luptele de la Marasesti, Rosetti si-a luat doctoratul la Sorbona si a fost 42 de ani membru titular al Academiei Romane si membru corespondent al Academiei suedeze.

Marile evadari din puscariile din Romania. Cum a reusit Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali romani, sa scape de trei ori din spatele gratiilor

Berila, unul dintre cei mai odiosi asasini din istoria criminalitatii romanesti, era un specimen uman cu fizic herculean si o mutra fioroasa, care umpluse de groaza intreaga tara. Pe seama sa s-au pus nu.

Tanarul care a devenit unul dintre cei mai buni generali ai istoriei. Era un intelectual modest si genial, iar numele sau insemna Glorie lui Baal

Unul dintre cei mai importanti generali si tacticieni militari ai istoriei a fost un fenician din orasul-stat nord-african Cartagina. Se numea Hannibal si a reusit cu o armata de mercenari sa terorizeze cea mai mare putere a lumii antice, Roma, influentand destinul lumii mediteraneene. Datorita geniului sau militar, Hannibal a intrat in galeria celor mai importanti generali alaturi de Napoleon si Caesar.

Miscare SOC: Unul din cei mai mari fotbalisti romani intra in politica si candideaza in alegerile locale

Legendarul fotbalist si antrenorLaszlo Ladislau) Bolonis-a aratat interesat, luni, in cadrul unei discutii de podium a festivalului Valtoarea Mureseana, de candidatura la primaria orasului.

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai Rusiei din Romania, despre Darius Valcov: Este produsul SRI

Mircea Popa, personaj enigmatic, arestat la Revolutie, dupa o intalnire cu diplomati sovietici, vine cu declaratii soc despre eminenta cenusie a programului economic al PSD. Acesta sustine ca actualul.

Veste dramatica! A murit Neil Simon, unul dintre cei mai de succes scriitori de pe Broadway

Neil Simon, legendarul dramaturg care a scris The Odd Couple si Barefoot in the Park, a murit la 91 de ani, conform TheGuardian. Scriitorul a murit duminica, in urma unor complicatii cauzate de.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui in perioada 11 - 15 septembrie cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, a anuntat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu, citat de Reuters. Vostol-2018.

Rusia organizeaza cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice

Rusia va gazdui luna viitoare cele mai mari exercitii de razboi de la caderea Uniunii Sovietice, care vor implica si armatele chineze si mongole, a spus marti ministrul rus al Apararii, Sergei Shoigu, relateaza Reuters.

Ce loc ocupa barbatii romani in topul celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa loc fruntas in topul celor mai mari bautori de alcool din lume. Un studiu realizat in perioada 1990 2016 arata cum a evoluat consumul de alcool in 195 de tari.

Orban anunta ca PNL nu va vota rectificarea bugetara:Este o mare minciuna. Nu ai cum sa prevezi cheltuieli mai mari, cand ai incasat sub plan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, sambata, la Sibiu, ca liberalii nu vor vota rectificarea bugetara pentru ca nu au votat nici Legea bugetului de stat pentru 2018 si afirma ca rectificarea este o mare minciuna. Nu ai cum sa prevezi cheltuieli mai mari, in conditiile in care tu ai incasat sub planul pe care ti l-ai facut, a spus liderul liberalilor.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )