Libnet.ro
UNICEF

12:00

APMGR: Romania a cheltuit cel putin 15 milioane de euro pe an cumparand vaccin din import

Adevărul Adevărul,
APMGR: Romania a cheltuit cel putin 15 milioane de euro pe an cumparand vaccin din import

Redeschiderea Institutului Cantacuzino este un act de normalitate si de siguranta pentru pacienti, medici si farmacisti, dupa ce Romania a cheltuit cel putin 15 milioane de euro pe an pentru a se aproviziona cu vaccinuri mai scumpe din import, spune presedintele APMGR, Dragos Damian. continuă pe Adevărul

Cel putin 15 morti si zeci de raniti intr-o serie de atentate comise la Bagdad.

Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate produse luni la Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP, potrivit Mediafax. Patru atentate cu masina-capcana au provocat moartea a cel putin zece persoane si ranirea altor 39 in centrul capitalei irakiene. Alte doua explozii au avut loc la periferia orasului, provocand moartea a cinci persoane si ranirea altor 15. Irakul a fost scena a numeroase .

Bagdad: Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate

O serie de atentate produse luni la Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 15 persoane si ranirea a altor cateva zeci, potrivit unor surse medicale dinc adrul serviciilor de securitate citate de AFP. in.

Guvernul acorda 50 de burse de 15.000 euro pentru studentii cu rezultate in cercetare ramasi in tara

Guvernul va acorda, incepand cu aceasta toamna, un numar de 50 burse in valoare de 15. 000 euro pe o perioada de doi ani pentru studentii cu rezultate deosebite in cercetare care aleg sa isi continue.

Crin Antonescu, despre USL: Este un proiect care va dura cel putin pana in 2016

Crin Antonescu a vorbit in cadrul Editiei Speciale de la Antena 3 despre situatia din USL. USL si-a propus sa schimbe Romania din temelii, intr-un anumit sens. Este un proiect de durata. Este un proiect.

REWE va investi peste 100 milioane euro in extinderea retelei Penny si XXL

Grupul german REWE va investi peste 100 milioane euro in urmatorii doi ani in deschiderea de noi magazine Penny si XXL Mega Discount in Romania si modernizarea celor existente, urmand sa ajunga in 2014 la o retea totala de 182 de unitati, vanzari de peste 550 milioane euro si profit de 3,5 milioane euro.

Vola.ro, afaceri de peste 7 milioane euro in primele patru luni

Vola. ro, una dintre cele mai mari companii online de calatorii de pe piata din Romania, a realizat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de 7,4 milioane euro, procesand in acest interval peste 35. 000 de tranzactii.

Deutsche Telekom ar putea prelua GTS Central Europe, pentru 600 milioane euro - surse

Deutsche Telekom este in discutii cu furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Central Europe, germanii dorind sa cumpere compania prezenta si in Romania, contra unei sume de 600 milioane euro, spun surse citate de Wall Street Journal.

Gaz Sud-GDR a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Grupul de companii Gaz Sud Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an un profit operational de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in urcare cu 11%.

Gaz Sud a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Grupul de companii Gaz Sud Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an un profit operational de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in urcare cu 11%.

MedLife estimeaza afaceri de 75 milioane euro in acest an

Operatorul de servicii medicale private MedLife estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri pana la 75 milioane euro, de la 59 milioane euro anul trecut, si are in plan investitii de 3,5 milioane euro in extinderea retelei de hyperclinici in orasele mari din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )