Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel putin 15 morti si zeci de raniti intr-o serie de atentate comise la Bagdad.

România Liberă România Liberă,
Cel putin 15 morti si zeci de raniti intr-o serie de atentate comise la Bagdad.

Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate produse luni la Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP, potrivit Mediafax. Patru atentate cu masina-capcana au provocat moartea a cel putin zece persoane si ranirea altor 39 in centrul capitalei irakiene. Alte doua explozii au avut loc la periferia orasului, provocand moartea a cinci persoane si ranirea altor 15. Irakul a fost scena a numeroase . continuă pe România Liberă

Bagdad: Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate

O serie de atentate produse luni la Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 15 persoane si ranirea a altor cateva zeci, potrivit unor surse medicale dinc adrul serviciilor de securitate citate de AFP. in.

Grav accident rutier in India. Cel putin 21 de persoane au murit

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 23 sunt ranite, dupa ce un autobuz de transport public s-a rasturnat in Canalul Hazara, din orasul Etah, India. Conform autoritatilor locale, teribilul accident s-a.

India: Cel putin 19 persoane au murit dupa ce un autobuz a iesit in afara carosabilului si a cazut intr-un canal

Un autobuz a iesit in mod accidental in afara carosabilului si a cazut intr-un canal, in nordul Indiei. Potrivit politiei locale, citate de AFP, cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in urma acestui.

Trei raniti intr-un accident pe DN 1, la Banesti. Doua masini s-au ciocnit violent

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, in jurul orei 10. 00, intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, in dreptul localitatii prahovene Banesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )