Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bagdad: Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate

B1 B1,
Bagdad: Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate

O serie de atentate produse luni la Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 15 persoane si ranirea a altor cateva zeci, potrivit unor surse medicale dinc adrul serviciilor de securitate citate de AFP. in. continuă pe B1

Bagdad: Cel putin 50 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate

O serie de atentate produse luni la Bagdad s-au soldat cu moartea a cel putin 50 persoane si ranirea a altor cateva zeci, potrivit unor surse medicale din cadrul serviciilor de securitate citate de AFP. in centru.

Cel putin 15 morti si zeci de raniti intr-o serie de atentate comise la Bagdad.

Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-o serie de atentate produse luni la Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP, potrivit Mediafax. Patru atentate cu masina-capcana au provocat moartea a cel putin zece persoane si ranirea altor 39 in centrul capitalei irakiene. Alte doua explozii au avut loc la periferia orasului, provocand moartea a cinci persoane si ranirea altor 15. Irakul a fost scena a numeroase .

India: Cel putin 19 persoane au murit dupa ce un autobuz a iesit in afara carosabilului si a cazut intr-un canal

Un autobuz a iesit in mod accidental in afara carosabilului si a cazut intr-un canal, in nordul Indiei. Potrivit politiei locale, citate de AFP, cel putin 19 persoane si-au pierdut viata in urma acestui.

Violente la un festival tehno desfasurat la Berna: Cel putin 50 de persoane au fost ranite

Aproximativ 50 de persoane, intre care 20 de politisti, au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica la Berna, Elvetia, ca urmare a violentelor din cadrul unui traditional festival tehno, a anuntat.

Grav accident rutier in India. Cel putin 21 de persoane au murit

Cel putin 21 de persoane au murit si alte 23 sunt ranite, dupa ce un autobuz de transport public s-a rasturnat in Canalul Hazara, din orasul Etah, India. Conform autoritatilor locale, teribilul accident s-a.

Atentat in Rusia. 12 persoane au fost ucise in urma unui atac sinucigas la Daghestan

Douasprezece persoane, sapte civili si cinci politisti, au fost ranite intr-un atac sinucigas produs sambata in capitala republicii ruse Daghestan, Mahacikala, relateaza RIA Novosti, in pagina.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )