Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gaz Sud-GDR a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Adevărul Adevărul,
Gaz Sud-GDR a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Grupul de companii Gaz Sud Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an un profit operational de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in urcare cu 11%. continuă pe Adevărul

Gaz Sud a inregistrat un profit operational de 1,5 milioane de euro in primele patru luni

Grupul de companii Gaz Sud Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele 4 luni ale acestui an un profit operational de 1,5 milioane de euro, de cinci ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in urcare cu 11%.

Grupul Gaz Sud-GDR mizeaza in acest an pe profit EBITDA de 2 mil. euro

Grupul de firme Gaz Sud - Grup Dezvoltare Retele GDR), detinut de fondul ceh de investitii PPF Investments, estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de circa 16 milioane de euro si ca va trece pe profit, cu un castig operational de.

Grupul Gaz Sud-GDR estimeaza afaceri de 16 milioane de euro in acest an

Grupul de companii Gaz Sud - Grup Distributie Retele GDR) a inregistrat in primele patru luni ale acestui an o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 11% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )