Libnet.ro
UNICEF

08:30

Aproape 500 de milioane de copii din lume nu au acces la scoala in pandemie 25 de milioane, in Europa de Est - raport UNICEF

Hotnews Hotnews,
 Aproape 500 de milioane de copii din lume nu au acces la scoala in pandemie 25 de milioane, in Europa de Est - raport UNICEF

Cel putin o treime dintre elevi - 463 de milioane la nivel mondial - nu au putut accesa programele de invatare la distanta, dupa ce pandemia de COVID-19 a inchis scolile, potrivit unui nou raport UNICEF publicat joi, in contextul in care statele din lumea intreaga incearca sa puna la punct planuri pentru revenirea copiilor la scoala. continuă pe Hotnews

UNICEF: 400.000 de copii din Romania nu merg la scoala

Pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, arata UNICEF, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala, transmite Agerpres.

Posta Romana anunta ca a virat la ANAF aproape 135 milioane lei si ca nu mai are datorii la bugetul de stat

Posta Romana a anuntat azi ca si-a achitat toate datoriile istorice catre ANAF, dupa ce pe 20 august a virat suma de aproape 135 milioane de lei, conform Agerpres.

De ce au murit, de fapt, cei doi copii din Iasi. Nu strugurii le-au fost fatali. S-a aflat adevarul

Tragedia din Iasi, in care doi frati de 1 an si jumatate si 3 ani au murit, nu s-a fi produs in urma consumului de struguri de catre cei mici, asa cum se credea initial, ci din cauza unei greseli fatale a mamei lor. Ce a facut, din neglijenta, femeia, aflati in randurile de mai .

Unul dintre cei mai periculosi criminali din lume, capturat de FBI

Acuzat ca si-a ucis cele doua fiice, unul dintre cei cautati criminali din lume a fost arestat. Unul dintre cei mai periculosi criminali a fost capturat de FBI Yaser Abdel Said, aflat printre cei mai cautati 10 criminali de pe lista FBI a fost arestat in orasul Justin, Texas, a anuntat Biroul Federal de Investigatii, .

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

Google Maps: Cele mai interesante locuri din lume pentru utilizatori

Una dintre functionalitatile tot mai populare ale Google Maps este cea de a salva locuri de pe harta. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps, pentru ca apoi sa fie afisat pe harta atunci cand utilizatorul este conectat cu contul sau de Google.

Cei mai norocosi oameni din lume, in functie de culoarea ochilor. Ce spune despre fiecare persoana

Putem afla lucruri nebanuite despre o persoana in functie de culoarea ochilor. Toti am auzit de-a lungul timpului diverse preconceptii despre persoanele care au ochii verzi sau albastri. Puteti vedea mai jos care sunt false si care sunt adevarate. Care sunt cei mai norocosi oameni, in functie de culoarea ochilor. Ce se spune despre fiecare Potrivit .

Soc in lumea stiintifica. Primul caz dovedit din lume de reinfectare cu COVID-19

Cercetatorii din Hong-Kong au anuntat, luni, ca au descoperit primul caz dovedit din lume de reinfectare cu noul coronavirus. Acest caz arata ca o reinfectare poate surveni la doar cateva luni dupa vindecarea de o prima infectie, afirma intr-un comunicat Departamentul de microbiologie al Universitatii din Hong Kong.

Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Nici cel mai rapid om din lume n-a scapat de COVID-19. Recordmanul mondial Usain Bolt a fost testat pozitiv, la trei zile dupa ce a petrecut de ziua lui de nastere. Potrivit martorilor, nimeni dintre invitati nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta sociala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )