Libnet.ro
UNICEF

06:30

Atentat sangeros in Bagdad. Cel putin 22 de morti si peste 70 de raniti

Antena3 Antena3,
Atentat sangeros in Bagdad. Cel putin 22 de morti si peste 70 de raniti

UPDATE- Cel putin 22 de persoane au murit si peste 70 au fost ranite, in urma a doua explozii care au avut loc in Bagdad, relateaza Reuters. Stirea initiala: Opt persoane au murit si cel putin. continuă pe Antena3

Cel putin 22 de morti si 70 de raniti in doua atentate cu vehicule-capcana la Bagdad

Cel putin 22 de persoane au murit si 70 au fost ranite in doua atentate separate comise astazi in capitala irakiana, Bagdad, pe o strada comerciala din estul orasului si la un punct de control al armatei, transmite Reuters, citand surse din cadrul politiei.

Atentat cu masina capcana la Istanbul. Bilantul, in crestere: Cel putin 11 morti si peste 30 de raniti (FOTO, VIDEO)

UPDATE 10:50: Bilantul este in continua crestere dupa atentatul de la Istanbul. Se pare ca 4 civili si 7 politisti au murit, iar cel putin 36 de persoane au fost ranite. UPDATE 10:20: Numarul.

VIDEO Atac cu bomba in centrul turistic al Istanbulului, la o ora de varf: cel putin 11 morti si 36 de raniti

O explozie s-a produs marti dimineata in centrul Istanbulului. Atacul cu bomba s-a produs in districtul Vezneciler din centrul istoric al orasului, zona foarte populara pentru turisti, la o ora de varf, si a vizat un autobuz al politiei, anunta Reuters, citand CNN Turk. Atacul nu a fost pana acum revendicat. Ora 10:47: Cel putin 11 morti 7 politisti si 4 civili) si 36 de raniti, cel mai nou bilant. 3 dintre raniti sunt in stare critica. Reuters)Ora 9:50: Cel putin 2 morti si 8 raniti in explozia de la Istanbul, anunta postul turc de televiziune Haberturk.

Cel putin 14 persoane decedate dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-un canal din Turcia

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 24 au fost ranite dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut intr-un canal in sudul Turciei. Autocarul transporta elevi si se intorceau dintr-o.

Tragedie in Turcia! Cel putin 14 persoane au murit si alte 24 au fost ranite in urma unui accident

Cel putin 14 persoane, intre care sase copii, au murit si alte 24 au fost ranite, dupa ce autobuzul la bordul caruia calatoreau a iesit duminica in afara carosabilului si a cazut intr-un canal in sudul Turciei, a relatat AFP, citand presa locala.

UPDATE Atac cu bomba impotriva unui vehicul de politie la Istanbul. Cel putin 11 morti si 36 raniti VIDEO

Un vehicul apartinand politiei a fost marti tinta unui atac cu masina-capcana la Istanbul, potrivit televiziunii turce de stat, relateaza The Associated Press. Atacul s-ar fi soldat cu cel putin 11 morti si 36 raniti, potrivit ultimului bilant anuntat de guvernatorul Istanbulului Vasip Sahin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )