Libnet.ro
UNICEF

11:01

Un atlet roman a fost depistat pozitiv la un control antidoping

Antena3 Antena3,
Un atlet roman a fost depistat pozitiv la un control antidoping

Triplusaltistul Alexandru Baciu a fost depistat pozitiv la controlul antidoping, a confirmat, vineri, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Sandu Ion. Am fost informati de ANAD Agentia. continuă pe Antena3

Atletism: Maratonistul Nicolae Soare, calificat la JO, depistat pozitiv cu meldonium

Maratonistul Nicolae Soare, calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost depistat pozitiv cu meldonium, a declarat vineri, pentru Agerpres, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu.

Maratonistul Nicolae Soare, depistat pozitiv cu meldonium

Maratonistul Nicolae Soare, calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost depistat pozitiv cu meldonium, a declarat vineri, pentru AGERPRES, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv.

Alerta intr-o scoala din Buzau: Un profesor a fost depistat cu TBC

Un profesor din Buzau a fost depistat cu tuberculoza, iar acum 20 de profesori si 36 de elevi au fost testati pentru a vedea daca au fost infectati si ei. Potrivit directorului Directiei de Sanatate.

Alerta epidemiologica. A fost depistat un profesor cu TBC la o scoala din Buzau

Un profesor buzoian a fost internat la un spital din muncipiu cu TBC, boala contagioasa extrem de grava. Imediat dupa identificarea cazului, epidemiologii Directiei de Sanatate Publica Buzau au facut dezinfectia la clasa unde dascalul era diriginte. Elevii au fost testati pentru a vedea daca au contractat microbul iar rezultatul a fost negativ.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3038 seconds )