Libnet.ro
UNICEF

12:30

Aurelian Temisan si Monica Davidescu, rapusi de cursul francului elvetian! Isi pierd casa pentru ca au acum rata dubla?

ADPM ADPM,
Aurelian Temisan si Monica Davidescu, rapusi de cursul francului elvetian! Isi pierd casa pentru ca au acum rata dubla?

Explozia noului curs leu-franc elvetian le-a dublat ratele celor cu imprumuturi in aceasta mondena. Printre acestia se numara si vedele Aurelian Temisan si Monica Davidescu care sunt pe cale sa dea banca in judecata fiind in pericol sa isi vanda casa mult visata. continuă pe ADPM

Volksbank a decis sa mentina trei luni cursul francului elvetian din 31 decembrie, de 3,8035 lei

Volksbank Romania a decis sa mentina pentru o perioada de trei luni, pana la 17 aprilie, cursul de schimb franc/leu folosit de banca la 31 decembrie, de 3,8035 lei, pentru a ajuta clientii care au credite in moneda elvetiana.

Volksbank va ingheta cursul francului elvetian la 3,7415 lei, venind in ajutorul clientilor cu credite in franci

Volksbank va ingheta cursul francului elvetian la 3,7415 lei, cursul franc-leu din 31 decembrie 2014, pentru a-i proteja pe clientii care au credite in aceasta moneda, informeaza B1 TV. Masura intra in vigoare.

Criza francului elvetian si razboiul in Europa

Daca vrem un exemplu perfect despre ce pot face astazi politicile nationale inguste in Europa, atunci nu avem decat a privi la criza francului elvetian.

Andreea Paul (PNL) cere audierea lui Isarescu in Parlament, dupa explozia francului elvetian

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul cere audierea conducerii BNR, inclusiv a guvernatorului Mugur Isarescu, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor, dupa cresterea francului elvetian.

Ponta ii cere ministrului Finantelor sa discute cu BNR pentru a gasi o solutie in cazul francului elvetian

Premierul intervine in scandalul cresterii spectaculoase a francului elvetian. Victor Ponta i-a cerut ministrului Finantelor, Darius Vilcov, sa discute cu oficialii Bancii Nationale a Romaniei si sa gaseasca.

Asociatie: Falimentul personal, o solutie la criza francului elvetian. Bancile trebuie sa suporte, pentru o vreme, o parte din costurile clientilor

Legea falimentului personal este o solutie la criza francului elvetian, considera Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania APC), care critica angajamentele Guvernelor din ultimii ani, care au promis de mai multe ori in fata Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) ca nu vor adopta o lege in acest sens.

Cresterea francului elvetian nu are niciun impact asupra imprumutatilor in valuta din Ungaria

Cresterea francului elvetian nu are nici un impact asupra debitorilor ipotecari cu credite in valuta din Ungaria, ne-au declarat reprezentanti ai Biroului de Comunicare al premierului Victor Orban, precizand ca decizia de saptamana trecuta a Bancii Nationale a Elvetiei SNB) a confirmat ca masurile guvernului Orban, avand ca scop reducerea poverii datoriilor in valuta din Ungaria, au fost relevante.

Ponta ii cere lui Valcov sa discute cu BNR despre impactul aprecierii puternice a francului elvetian

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Finantelor, Darius Valcov, sa discute cu oficialii Bancii Nationale a Romaniei BNR) despre situatia creata prin cresterea brusca a francului elvetian in raport cu euro si leu, au declarat agentiei Mediafax.

Volksbank ingheata cursul francului la 3,80 lei

Volksbank a anuntat ca va ingheta cursul de schimb pentru francul elvetian la nivelul de 3,80 de lei pentru plata urmatoarelor trei rate lunare datorate de clientii care au contractat credite in aceasta moneda. Masura va intra in vigoare incepand cu data de 20 ianuarie si va fi mentinuta pana pe 17 aprilie.

Cum propune PMP rezolvarea crizei francului elvetian

Sefa PMP, Elena Udrea, a propus, luni, convertirea valutei in euro plus minus 20% pentru cei care au facut imprumut in franci elvetieni si nu numai, la cursul de la data contractarii imprumutului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )