Libnet.ro
UNICEF

19:00

Autostrada Soarelui si cinci drumuri nationale din Ialomita, inchise din cauza ninsorilor abundente

Adevărul Adevărul,
Autostrada Soarelui si cinci drumuri nationale din Ialomita, inchise din cauza ninsorilor abundente

Vremea rea a pus din nou stapanire pe judetul Ialomita. De cateva ore a inceput sa ninga abundent si vantul sa viscoleasca zapada. Din aceasta cauza, autoritatile au luat decizia de a inchide unele sectoare de drumuri. continuă pe Adevărul

Autostrada Soarelui si trei drumuri nationale din Ialomita, inchise din cauza ninsorilor abundente

Vremea rea a pus din nou stapanire pe judetul Ialomita. De cateva ore a inceput sa ninga abundent si vantul sa viscoleasca zapada. Din aceasta cauza, autoritatile au luat decizia de a inchide unele sectoare de drumuri.

Viscolul a paralizat circulatia in Baragan. Autostrada Soarelui si cinci drumuri nationale raman inchise

Viscolul a paralizat traficul in judetul Calarasi, circulatia pe principalele drumuri judetene si pe Autostrada Soarelui fiind in continuare inchisa. Drumarii au iesit la deszapezire de sambata seara, insa misiunea lor este una dificila. Si la aceasta ora, in judetul Calarasi ninge viscolit, fiind in vigoare un cod galben de vreme rea.

Peste 40 de drumuri nationale din noua judete, precum si autostrazile A2 si A4, sunt inca inchise

Un numar de 40 de drumuri nationale din noua judete, precum si autostrazile A2 si A4, sunt inca inchise, sambata dimineata, fiind insa reluata circulatia pe DN 3, in judetul Ilfov.

Traficul rutier, redeschis pe mai multe sectoare de drumuri nationale din Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anunta ca a fost deschis traficul rutier pe mai multe sectoare de drumuri nationale din judetele Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol, in articol.

Infotrafic. Mai multe drumuri nationale din Romania sunt blocate din cauza zapezii si a viscolului. Situatia la ora 23.00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca situatia drumurilor blocate / restrictionate din cauza zapezii si a viscolului se prezinta.

A doua zi de viscol. Cod galben de ger, in toata Romania, timp de trei zile. Unele trenuri sunt anulate, altele au intarzieri de sute de minute. 42 de drumuri nationale, din zece judete, sunt inchise. Cursele aeriene au intarzieri de pana la 30 de minute

Iarna dezlantuita loveste Romania, sambata, pentru a doua zi consecutiv. La Bucuresti viscolul s-a oprit, dar 16 judete se afla sub cod galben.

Circulatia pe Autostrada Autostrada Soarelui, inchisa din cauza viscolului, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta

Traficul rutier pe Autostrada A2 pe sensul de mers Bucuresti-Constanta a fost inchis marti seara. De asemenea, sase tronsoane de drumuri nationale au fost inchise circulatiei.

Situatia drumurilor afectate de viscol: Luni dimineata sunt inchise doua tronsoane ale autostrazilor A2 si A4 si patru segmente de drumuri nationale

Doua tronsoane de autostrada - A2 Bucuresti-Constanta tronsonul Lehliu-Gara - Constanta) si A4 Ovidiu-Agigea, si patru segmente de drumuri nationale sunt iinca inchise, luni dimineata, din cauza zapezii si a viscolului din ultimele zile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Duminica dimineata mai erau inchise 16 tronsoane de drumuri nationale si Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise doua tronsoane de autostrada si 16 tronsoane de drumuri nationale pe 18 segmente).

Doua autostrazi si 16 Drumuri Nationale inchise

A2 Bucuresti Constanta, tronsonul Lehliu-Gara Constanta, pe care ninge viscolit, A4 Ovidiu - Agigea, dar si alte 16 tronsoane de drumuri nationale sunt in continuare inchise, la ora 09. 30, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,29 seconds )