Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu avem nicio vina. Cine sunt procurorii care i-au ajutat sa fie liberi pe cei sapte violatori ai elevei din Vaslui

Adevărul Adevărul,
Nu avem nicio vina. Cine sunt procurorii care i-au ajutat sa fie liberi pe cei sapte violatori ai elevei din Vaslui

Magistratii implicati in procesul celor sapte violatori din Vaslui au luat mai multe decizii din cauza carora inculpatii au ajuns liberi. Cei sapte au violat pana la lesin o tanara de 18 ani in noiembrie 2014. Adevarul continua campania Dreptate pentru fata violata din Vaslui. continuă pe Adevărul

Cine sunt procurorii care i-au ajutat sa fie liberi pe cei sapte violatori ai elevei din Vaslui. Procurorul care nu a facut contestatie: Nu avem nicio vina

Magistratii implicati in procesul celor sapte violatori din Vaslui au luat mai multe decizii din cauza carora inculpatii au ajuns liberi. Cei sapte au violat pana la lesin o tanara de 18 ani in noiembrie 2014. Adevarul continua campania Dreptate pentru fata violata din Vaslui.

Cine este tanara care a urcat pe scena, in pat cu Robbie Williams

Robbie Williams a invitat o tanara din public pentru a urca pe scena alaturi de el si de a sta impreuna intr-un pat improvizat prin proiectii pe un ecran. Iata cine este bruneta care l-a impresionat pe artist.

La acest campionat nu avem nicio sansa

Editia 2015 a Campionatului mondial RoboCup, o competitie in care roboti din lumea intreaga se infrunta pe terenul de fotbal, a inceput sambata in orasul chinez Hefei, unde partidele vor putea fi.

Cine este romanca care s-a bagat in pat cu Robbie Williams in timpul concertului

Robbie Williams a sustinut primul concert in Romania, pe 17 iulie, in fata a peste 60. 000 de oameni. Artistul a facut un show de senzatie, in fata celor care ii iubesc muzica, scrie cancan. ro. Show-ul nu a fost lipsit de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )