Libnet.ro
UNICEF

13:30

CE avertizeaza: Deficitul bugetar al Romaniei se va inrautati in 2016, din cauza impactului reducerilor de taxe

Antena3 Antena3,
CE avertizeaza: Deficitul bugetar al Romaniei se va inrautati in 2016, din cauza impactului reducerilor de taxe

Comisia Europeana anticipeaza pentru 2015 un deficit bugetar de 1,6% din PIB in Romania, usor peste nivelul de 1,5% inregistrat in 2014, dar in 2016 prognozeaza deteriorarea semnificativa a indicatorului, la. continuă pe Antena3

CE avertizeaza Romania: Deficitul bugetar se va inrautati in 2016 din cauza reducerilor de taxe

Comisia Europeana CE) avertizeaza ca, din cauza reducerilor de taxe, deficitul bugetar se va inrautati in 2016 la 3,5 %, potrivit Mediafax.

CE: Deficitul bugetar al Romaniei se va inrautati in 2016 la 3,5%, din cauza reducerilor de taxe

Comisia Europeana anticipeaza pentru 2015 un deficit bugetar de 1,6% din PIB in Romania, usor peste nivelul de 1,5% inregistrat in 2014, dar in 2016 prognozeaza deteriorarea semnificativa a indicatorului, la 3,5%, din cauza reducerilor de taxe care pun.

Comisia Europeana ne atrage atentia: Deficitul bugetar se va inrautati in 2016 din cauza reducerilor de taxe

Comisia Europeana CE) anticipeaza pentru 2015 un deficit bugetar de 1,6% din Produsul Intern Brut PIB) in Romania, usor peste nivelul de 1,5% inregistrat in 2014, dar in 2016 prognozeaza deteriorarea semnificativa a indicatorului, la 3,5%, din cauza reducerilor de taxe care pun sub semnul intrebarii consolidarea bugetului.

Parlamentarii dau semne ca lupta intensa cu DNA-ul, din ultimul timp, i-a epuizat maxim. Din cauza absentelor, Plenul Senatului a fost intrerupt marti

Parlamentarii se apropie cu pasi repezi de vacanta de vara. Primul semnal ca politicienii nostri dragi nu mai au chef de munca a fost dat astazi de Senat. Din cauza absentelor, plenul Senatului a fost.

UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

Elena Udrea a fost dusa de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar.

Norvegia ar putea opri alimentarea fondului sau suveran, din cauza cotatiei mici a titeiului

Norvegia ar putea opri alimentarea fondului sau suveran al bunastarii, de 900 de miliarde de dolari, cu veniturile obtinute din vanzarile de petrol, din cauza prabusirii preturilor titeiului si a masurilor de relaxare a politicii monetare, potrivit Bloomberg.

Jiru: Anul acesta nu sunt emotii privind deficitul bugetar. intr-adevar, ceea ce observam in evolutia comportamentului fiscal este nerealizarea investitiilor

Incadrarea in tinta de deficit bugetar in termeni ESA stabilita pentru anul acesta prin programul de convergenta, de 1,45% din PIB, nu prezinta emotii pentru Guvern, intrucat situatia dupa primele trei luni este foarte buna, cu un excedent de 0,69%, a afirmat Enache Jiru, secretarul de stat in Ministerul Finantelor.

Jiru, MFP: Anul acesta nu sunt emotii privind deficitul bugetar, stam foarte bine la trei luni

Incadrarea in tinta de deficit bugetar in termeni ESA stabilita pentru anul acesta prin programul de convergenta, de 1,45% din PIB, nu prezinta emotii pentru Guvern, intrucat situatia dupa primele trei luni este foarte buna, cu un excedent.

Patru deputati, sanctionati din cauza absentelor nemotivate. Cati bani au pierdut

Patru deputati Mircea Rosca, Florentin Gust, Aurelian Popescu si Andrei Sava au fost sanctionati cu 1% din indemizatie pentru fiecare zi de absenta deoarece au lipsit nemotivat de la lucrarile Camerei Deputatilor in noiembrie si decembrie 2014.

Honda recheama in service 140 de masini din Romania, din cauza airbag-urilor. Automobilele au peste 10 ani vechime

Honda recheama in service, din cauza airbag-urilor, 140 de automobile comercializate in Romania. Este vorba despre modele Honda Accord, Honda Accord Tourer si Honda CR-V produse in anii 2003 si 2004, in Japonia si Marea Britanie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )