Libnet.ro
UNICEF

05:00

Avocatul Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat in SPITAL

România Liberă România Liberă,
Avocatul Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat in SPITAL

O echipa de la institutia Avocatul Poporului a analizat fisa medicala a lui Sorin Oprescu si a vizitat spatiile de detentie in care este retinut acesta. continuă pe România Liberă

Concluziile anchetei din arest a Avocatului Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat intr-o sectie de cardiologie, cu toate cele aferente (VIDEO)

Avocatul Poporului a prezentat concluziile anchetei din Arestul Politiei Capitalei. Echipa a analizat conditiile in care este tinut dupa gratii primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu. Victor Ciorbea a spus.

Avocatul Poporului: Sorin Oprescu ar trebui mutat intr-o sectie de cardiologie

Avocatul Poporului a recomandat astazi prezentarea de urgenta a fostului primar Sorin Oprescu la o unitate medicala cardiologica dotata cu aparatura de specialitate care sa permita investigarea pacientului conform recomandarii medicului de la Spitalul Sf. Ioan, transmit surse din presa.

Avocatul Alexandru Chiciu: Sorin Oprescu trebuie sa fie dus la orice spital ca altfel moare. Acestui om i se refuza o minima consultatie la un spital civil (VIDEO)

Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu a declarat miercuri, pentru Stirile B1 TV ca edilul suspendat al Capitalei trebuie dus de urgeta la un spital civil pentru a fi constultat, altfel viata.

Avocatul lui Sorin Oprescu, despre problemele de sanatate ale edilului: Domnia sa refuza sa se foloseasca de acest motiv pentru inlocuirea arestului preventiv

Primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, asteapta decizia responsabililor de la Arestul Central al Politiei Capitalei, cu privire la solicitarea edilului de a fi transportat la Spitalul Universitar. in.

Avocatul lui Sorin Oprescu, despre problemele de sanatate ale edilului: Domnia sa refuza sa se foloseasca de acest motiv pentru inlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, asteapta decizia responsabililor de la Arestul Central al Politiei Capitalei, cu privire la solicitarea edilului de a fi transportat la Spitalul Universitar. in.

Sorin Oprescu, dus la spital din nou. DNA ii verifica circuitele financiare din conturi

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita, a fost dus de urgenta, luni, la spital, intrucat a facut o criza de diabet.

Avocatul Poporului avertizeaza: Sorin Oprescu trebuie dus de urgenta la spital

Sorin Oprescu nu va mai fi dus la spital: Edilul suspendat va fi consultat in Arestul Central de un medic pe il va alege

Pimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, nu va mai fi transportat la spital pentru a fi consultat, informeaza B1 TV. Oprescu va fi consultat in Arestul Central al Politiei Capitalei, insa poate alege medicul.

Avocatul Poporului va primi o bila neagra si in raportul MCV pe 2015

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, trebuie sa vina in fata Parlamentului sa isi prezinte activitatea, asa cum prevede Constitutia Romaniei, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat in cazul Sorin Oprescu: Am inteles ca e foarte serios pus sub semnul intrebarii dreptul la sanatate

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat in cazul lui Sorin Oprescu si va trimite o echipa care sa analizeze conditiile in care este tinut in arest preventiv primarul suspendat al Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )