Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bacalaureat 2016. Luni, elevii incep probele scrise. Cum arata programul si cand se vor afisa rezultatele

Antena3 Antena3,
Bacalaureat 2016. Luni, elevii incep probele scrise. Cum arata programul si cand se vor afisa rezultatele

Probele scrise ale Bacalaureatului vor incepe luni, 4 iulie, cu proba la Limba si literatura romana. Examenul va continua marti cu proba la Limba Materna,. continuă pe Antena3

BAC 2016 Luni incep probele scrise. Primul test - Limba si literatura romana

Absolventii de liceu sustin luni testul scris la Limba si literatura romana din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016. Este prima proba scrisa, fiind urmata, marti, de testul la limba materna, de proba obligatorie a profilului, care va avea loc miercuri, si de proba la alegere, care incheie examenul din aceasta vara. Peste 137. 300 de candidati din toate promotiile s-au inscris pentru probele scrise, potrivit unei centralizari ale Ministerului Educatiei. Pentru examene au fost organizate 473 de centre de examinare. Pentru corectarea in alte judete s-au organizat 87 de centre zonale de evaluare pentru probele scrise.

Bacalaureat 2016. Ultimele pregatiri inainte de inceperea probelor scrise

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, secretarul de stat Monica Cristina Anisie si reprezentanti ai MENCS si ai Centrului National de Evaluare si Examinare CNEE) au cerut inspectorilor scolari generali si reprezentantilor inspectoratelor scolare judetene sa se asigure ca toate centrele in care vor fi sustinute probele sa fie pregatite.

BACALAUREAT 2016. Patru elevi de clasa a XII-a din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Patru dintre cei 4. 887 elevi de clasa a XII-a sustin, de luni, probele scrise la examenul de Bacalaureat in limbajul Braille, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila.

BACALAUREAT 2016. Patru elevi din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Camelia Gavrila, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, a declarat, vineri, ca patru din cei 4. 887 absolventi de liceu care vor sustine incepand de luni probele.

BACALAUREAT 2016. Liceenii se pregatesc pentru prima proba scrisa: LIMBA ROMANA. Vezi modele de subiecte

Absolventii claselor a XII-a sustin, de luni, examenul la Limba si literatura romana, primul din cadrul probelor scrise, la Bacalaureat.

BACALAUREAT 2016. Varianta de SUBIECTE la limba ENGLEZA

Ultima proba orala a examenului de Bacalaureat, cea la limba straina, se incheie vineri. Elevii pot sustine proba la una din limbile engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola, turca.

Bacalaureat 2016: Absolventii de liceu vor sustine luni proba scrisa la Limba si literatura romana

Emotii pentru absolventii claselor a XII-a care de maine intra in focurile probelor scrise la Bacalaureat. intai vor sustine examenul scris la Limba si literatura romana. Peste 137.

Rezultate Evaluare Nationala 2016 Botosani. Elevii botosaneni au fost mai buni la romana decat la matematica. Un elev a aflat rezultatele chiar de ziua lui

Elevii botosaneni au scapat astazi de emotii. Pe site-ul edu. ro dar si la scolile din judet au fost afisate rezultatele la examenul de Capacitate 2016. Majoritatea scolarilor din municipiul Botosani au fost multumiti de rezultate si multi dintre acestia au constatat ca de fapt sunt mai buni la romana decat la matematica.

Evaluare Nationala 2016. Parintii si elevii, la Ministerul Educatiei dupa controverselede la testul de matematica

Mai multi parinti si elevi s-au adunat joi in fata Ministerului Educatiei nemultumiti de punctul 6, subiectul I, de la proba la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, despre care spun ca a fost neclar si a incurcat elevii. Ei cer ca ambele variante de raspuns sa fie acceptate ca fiind corecte. Parintii au format si o petitie online care a strans peste 40. 000 de semnaturi in acest sens. Ministerul considera ca cerinta a fost clara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )