Libnet.ro
UNICEF

10:45

Evaluare Nationala 2016. Parintii si elevii, la Ministerul Educatiei dupa controverselede la testul de matematica

Adevărul Adevărul,
Evaluare Nationala 2016. Parintii si elevii, la Ministerul Educatiei dupa controverselede la testul de matematica

Mai multi parinti si elevi s-au adunat joi in fata Ministerului Educatiei nemultumiti de punctul 6, subiectul I, de la proba la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale, despre care spun ca a fost neclar si a incurcat elevii. Ei cer ca ambele variante de raspuns sa fie acceptate ca fiind corecte. Parintii au format si o petitie online care a strans peste 40. 000 de semnaturi in acest sens. Ministerul considera ca cerinta a fost clara. continuă pe Adevărul

BAREM EVALUARE NATIONALA 2016: limba romana

Ministerul Educatiei a publicat luni baremul la primul examen din cadrul Evaluarii Nationale 2016 - testul scris la Limba si literatura romana. Acestia au avut de rezolvat varianta 2, fiind vorba de doua subiecte principale - primul, pe baza unei poezii de A. Baconski si al doilea pe baza unui articol din Adevarul. Ultima cerinta s-a referit la redactarea unei compuneri in care elevii sa prezinta o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o zona turistica.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO CARAS-SEVERIN. Notele la REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO CARAS-SEVERIN

Conform calendarului stabilit de catre Ministerul Educatiei, vineri, 1 iulie, vor fi facute publice rezultatele la Evaluarea Nationala pentru absolventii de.

EDU.RO REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 CARAS-SEVERIN. Notele la EDU.RO REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 CARAS-SEVERIN

Conform calendarului stabilit de catre Ministerul Educatiei, vineri, 1 iulie, vor fi facute publice rezultatele la Evaluarea Nationala pentru absolventii de.

EVALUARE NATIONALA 2016 EDU RO REZULTATE CARAS-SEVERIN. Notele la EVALUARE NATIONALA 2016 EDU RO REZULTATE CARAS-SEVERIN

EVALUARE NATIONALA 2016 EDU RO REZULTATE CARAS-SEVERIN Conform calendarului stabilit de catre Ministerul Educatiei, vineri, 1 iulie, vor fi facute publice rezultatele la Evaluarea Nationala pentru absolventii de.

EVALUARE NATIONALA 2016.Elevii dau examen miercuri la matematica

Absolventii de clasa a VIII-a sunt asteptati miercuri sa sustina ultima proba a Evaluarii Nationale - cea la Matematica, informeaza agerpres. ro.

Evaluare nationala 2016 Iasi. Elev de la un colegiu de prestigiu: Ca sa raman aici, trebuie sa iau 10 la matematica

Evaluare nationala 2016 Iasi. Subiectele de la limba si literatura romana nu le-au intins capcane tinerilor inscrisi la Colegiul National Emil Racovita din Iasi. Pentru elevii de la unul dintre cele mai bune licee din oras, prima proba a examenului de capacitate a fost accesibila, permitandu-le, dupa cum au precizat, sa obtina nota maxima.

EDU.RO EVALUARE NATIONALA 2016 REZULTATE GORJ. Notele la EDU.RO EVALUARE NATIONALA 2016 REZULTATE GORJ

Elevii de clasa a VIII-a au sustinut ieri prima proba la Evaluarea Nationala. Acestia au avut examen la Limba si Literatura Romana, proba la care cei mai.

Evaluare Nationala 2016. Pentru elevii botosaneni matematica este mai usoara decat limba si literatura romana. Este mai facil sa lucrezi cu cifrele

Elevii botosaneni au sustinut si ultima proba a Evaluarii Nationale 2016. Subiectele de matematica la Capacitate 2016, spun gimnazistii botosaneni, a fost mult mai usoara decat cele la romana. in general scolarii spun ca primul examen din viata lor a fost usor.

Evaluare Nationala 2016. Elevii iesiti din examenul de Matematica se gandesc doar la vacanta: Sper sa iau nota mare

Elevii de gimnaziu au sustinut astazi ultima proba a examenului de Evaluare Nationala 2016. Primii iesiti din examen la Arad spun ca s-au descurcat cu subiectele si ca acum se gandesc doar la vacanta.

EVALUARE NATIONALA 2016. Elevii sustin marti proba la limba materna. SUBIECTELE si BAREMUL

Elevii apartinand minoritatilor nationale sustin, marti,proba scrisa la limba materna germana,italiana, maghiara, rromani,sarba,slovaca, ucraineana).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )