Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bacalaureat 2016 Mehedinti. Elev: Am tratat toate subiectele, fiindca ce om mai esti sub soare daca nu cunosti istoria tarii

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2016 Mehedinti. Elev: Am tratat toate subiectele, fiindca ce om mai esti sub soare daca nu cunosti istoria tarii

Elevii Colegiului National Traian din Drobeta Turnu Severin au sustinut miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa din examenul de bacalaureat 2016. Majoritatea au iesit cu zambetul pe buze si cu speranta ca vor obtine o nota buna. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016 Mehedinti. A doua proba a examenului de Bac este sustinuta miercuri

Absolventii de liceu sustin miercuri, 6 iulie, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016. Aceasta este Matematica sau Istoria, dupa optiunile si specializarea elevilor. Bac-ul 2016 continua vineri, cu ultima proba - la alegere.

Bacalaureat 2016 Alba: Elev eliminat de la Bacalaureat dupa ce i-a sunat telefonul mobil in timpul examenului

Un elev din orasul Abrud a fost eliminat luni din examenul de Bacalaureat, cu putin timp inainte de a expira perioada acordata probei la Limba si literatura romana, dupa ce acestuia i-a sunat telefonul.

Bacalaureat 2016 Vaslui. Un elev care sustinea examenul la Cuza Voda Husi, eliminat dupa ce a fost prins copiind de pe telefon

Bacalaureat 2016 Proba obligatorie profilului a inregistrat si prima eliminare din examen a unui candidat din judetul Vaslui, pentru motive de frauda. Elevul nu va mai avea voie sa sustina examenul in urmatoarele doua sesiuni.

Bacalaureat 2016. Absolventii salajeni au rasuflat usurati: Subiectele au fost abordabile

Bacalaureat 2016. Daca dupa examenul scris la Limba si literatura romana, candidatii salajeni au avut pareri impartite vizavi de gradul de dificultate al subiectelor la Bac 2016, proba obligatorie a profilului pare sa nu le fi creat probleme.

BACALAUREAT 2016. Proba obligatorie la uman: Subiectele la ISTORIE

Elevii de clasa a XII-a de la profilul uman sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie la istorie.

BACALAUREAT 2016. Un elev din Salaj a fost eliminat de la Bacalaureat din cauza telefonului mobil

Un absolvent de liceu din promotia 2012, din Zalau, a fost eliminat, miercuri, din examenul de Bacalaureat pentru tentativa de frauda, fiind surprins utilizand telefonul mobil in timpul sustinerii probei scrise la matematica.

Bacalaureat 2016. Absolvent de liceu economic care vrea sa devina programator: a fost usor la Mate

Aproape 4. 000 de elevi clujeni au sustinut astazi probele de Matematica sau la Istorie in cadrul examenului de Bacalaureat 2016. Un elev a fost eliminat din examen, intrucat a folosit dispozitive/materiale destinate fraudarii prin copiere a Bacului 2016. Unii dintre candidati au considerat ca proba de foc, Matematica, a fost un dezastru, in timp ce altii au sustinut ca a fost usor.

Bacalaureat 2016. Elev: Subiectele au fost mai usoare fata de anul trecut

Bacalaureat 2016. Astazi a avut loc prima proba scrisa de la examenul de bac 2016, la limba si literatura romana.

VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Bacalaureat 2016. Subiecte si pentru pasionatii de lectura, dar si pentru cei care considera literatura un moft s-au primit astazi la proba scrisa la limba si literatura romana, la examenul de Bac 2016, profesorii considerand, la randul lor, ca pentru un elev silitor o nota peste 8,50 era usor de obtinut.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiectele la matematica, proba obligatorie a profilului Real

Elevii de clasa a XII-a au sustinut miercuri o noua proba din cadrul examenului de bacalaureat. Iata SUBIECTELE LA MATEMATICA: Foto: libertatea. ro BACALAUREAT 2016. Ultimul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )