Libnet.ro
UNICEF

12:46

Banca Romaneasca finanteaza un parc fotovoltaic din judetul Calarasi cu 5,4 milioane de euro

Antena3 Antena3,
Banca Romaneasca finanteaza un parc fotovoltaic din judetul Calarasi cu 5,4 milioane de euro

Banca Romaneasca a acordat o finantare de 5,4 milioane euro pe o perioada de zece ani firmei Terra Muntenia, parte a Valvis Holding, controlat de omul de afaceri Jean Valvis, pentru construirea unui parc fotovoltaic. continuă pe Antena3

Banca Romaneasca finanteaza un parc fotovoltaic din judetul Calarasi cu 5,4 milioane de euro

Banca Romaneasca a acordat o finantare de 5,4 milioane euro pe o perioada de zece ani firmei Terra Muntenia, parte a Valvis Holding, controlat de omul de afaceri Jean Valvis, pentru construirea unui parc fotovoltaic.

Valvis ia 5,4 mil. euro de la Banca Romaneasca pentru un parc fotovoltaic in Calarasi

Compania Terra Muntenia, parte a Valvis Holding, detinut de omul de afaceri elen Jean Valvis foto), a obtinut o finantare de 5,4 milioane de euro de la Banca Romaneasca, pe o perioada de 10 ani, pentru dezvoltarea unui parc fotovoltaic in comuna.

(P) Regio: servicii sociale mai bune pentru persoanele vulnerabile din judetul Alba

Proiectul Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale din judetul Alba a fost realizat printr-un parteneriat intre Consiliul judetean Alba, Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia.

Expert: Cutremurele din judetul Galati au cauze naturale. Exista un stres puternic in scoarta

Cutremurele inregistrate in ultima perioada in zona comunei Izvoarele, din judetul Galati, au cauze naturale, existand un stres puternic in scoarta terestra, astfel ca placile tectonice se imping unele in altele, iar fenomenul nu poate fi oprit, arata expertii prezenti in zona pentru cercetari, transmite Mediafax.

Specialist in seismologie - cutremurele din judetul Galati ar mai putea dura saptamani intregi, ...

Intrebat despre cat va mai dura seria de cutremure din judetul Galati, directorul stiintific al Institutului pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a spus azi dimineata la Antena 3 ca e posibil ca aceste seisme sa aiba loc inca multe zile de acum incolo, poate de ordinul saptamanilor sau chiar al lunilor. Specialistii in seismologie vorbesc despre reactivarea unei falii in dreptul comunei Izvoarele. Mai mult, se vorbeste despre un asa-numit roi de cutremure. Radulian a mai precizat ca, de .

Politisti morti intr-un accident rutier. Tragedia s-a produs intr-o localitate din judetul Valcea

Doi politisti din Valcea au murit in aceasta dimineata dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens pe un drum national din judet. Unul dintre ei a murit in urma impactului cu un alt autoturism,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )