Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bancul zilei: Cea mai severa profesoara

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cea mai severa profesoara

La scoala: - Ionel, ti-ai facut tema? - Nu, doamna profesoara. - Stai jos! DOI! - George, ti-ai facut tema? - Da, dar mi-a mancat-o cainele. continuă pe Hotnews

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi

Se pare ca Tinder poate fi invinuit pentru multe lucruri rele care se intampla in lume. Nu numai ca distruge abilitatea de a avea relatii bazate pe sentimente sincere, dar aduce moartea si pentru cluburi si festivaluri de muzica sic!). Oricat ar suna de absurd, aceasta este afirmatiaunui promoter muzical. Pe pagina de Facebook a [] Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015. Astfel, potrivit datelor prezentate miercuri de oficiul.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015, cu un avans de 3,5%, arata datele prezentate.

Record Guinness in Copenhaga: Cea mai mare suprafata din asfalt, decorata cu desene (VIDEO)

Un nou record Guinness a fost stabilit duminca in Copenhaga, unde mii de locuitori au decorat cu desene cea mai mare suprafata de asfalt, scrie Mediafax. Peste 20. 000 de persoane au participat la un eveniment.

Holograf are cea mai difuzata piesa la radio in ultimii cinci ani. Guess Who, cel mai difuzat videoclip

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani.

Cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Directorul TransGaz Medias a primit cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat - de 700. 000 de euro. Bonusul urias de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Vaduva drept rasplata.

Cea mai noua senzatie a internetului este (evident) o pisica

Lasati la o parte vampirii si liliecii, astazi vorbim despre o pisica vampir. Faceti cunostinta cu Loki, cea mai noua senzatie a internetului. Felina are o dantura ciudata, cu doi colti care ii.

Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul

Sistemul de autentificare in doi pasi folosit in prezent este foarte eficient in majoritatea cazurilor. Din pacate, nu este si foarte rapid in acelasi timp. Ideea de autentificare in doi pasi nu este deloc noua. Aceasta se bazeaza pe folosirea unui cod suplimentar, pe langa parola clasica, pentru a va autentifica. De cele mai multe [] Cea mai sigura metoda de autentificare ar putea fi sunetul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )