Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banii FALSIFICATI au invadat piata din Romania. Vezi care a fost cea mai falsificata bancnota.

România Liberă România Liberă,
Banii FALSIFICATI au invadat piata din Romania. Vezi care a fost cea mai falsificata bancnota.

Mare atentie la bani! Pe piata apar tot mai multe bancnote false. Valoarea totala a bancnotelor false se ridica la peste 230. 000 de lei, informeaza realitatea. net. Potrivit statisticilor Bancii Nationale, cea mai falsificata este cea de 10 lei, urmata de bancnotele de 100 respectiv 200 de lei. In total, anul trecut au fost descoperite mai bine de 4. 500 de falsuri. Fata de 2011, numarul bancnotelor false de 100 de lei s-a injumatatit, in timp ce imitatiile celor de 10 lei au crescut cu 40 la . continuă pe România Liberă

Banii FALSIFICATI au invadat piata din Romania. Care a fost cea mai falsificata bancnota.

Pe piata, apar tot mai multe bancnote false. Valoarea totala a bancnotelor false se ridica la peste 230. 000 de lei, informeaza realitatea. net. Potrivit statisticilor Bancii Nationale, cea mai falsificata este cea de 10 lei, urmata de bancnotele de 100 respectiv 200 de lei. In total, anul trecut au fost descoperite mai bine de 4. 500 de falsuri. Fata de 2011, numarul bancnotelor false de 100 de lei s-a injumatatit, in timp ce imitatiile celor de 10 lei au crescut cu 40 la suta. Valoarea totala .

Primul oras din Romania in care spartul semintelor este STRICT INTERZIS

Primaria din Giurgiu le declara razboi celor care mananca seminte. Primarul orasului vrea in parcuri si in zonele cele mai circulate din oras sa fie cel un politist care sa-i urmareasca pe locuitorii care.

FOTO INEDIT:Vezi unde s-au ASCUNS doi sirieni pentru a iesi ILEGAL din Romania.

Descoperire inedita a politistilor de frontiera de la Nadlac: Doi sirieni incercau sa iasa ilegal din Romania ascunsi in podeaua unui autoturism. Cei doi migranti puteau sa scape daca soferul autoturismului care-i transporta nu dadea semne de agitatie in timpul controlului la granita. Politistii de frontiera si-au dat seama ca ceva este in neregula si au verificat masina. Nu mica le-a fost surpriza cand, sub podeaua autoturismului, intr-un locas special amenajat, au gasit doi barbati. Ei au .

Iorgu, CBRE Romania: Proiectele office din Romania devin la fel de atractive ca cele din Cehia sau Polonia

Interesul investitorilor fata de achizitii de proiecte pe piata din Romania se va accentua in perioada urmatoare, in special in 2014, in conditiile in ce finantarea va deveni mai accesibila si pe masura ce birourile din Romania devin la fel de.

Afacerile principalelor companii media din Romania in 2012. Pierderi pentru majoritatea jucatorilor. Antena 3 - singura televiziune mare care a inregistrat profit

Cele mai multe institutii media din Romania au inregistrat pierderi in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Foarte putine astfel de companii au inregistrat profit semnificativ, cateva au avut profit net de cateva zeci de mii de euro, in timp ce pierderile pe care le raporteaza majoritatea se ridica la sute de mii, milioane sau zeci de milioane de euro. Printre putinele companii care figureaza cu profit se numara Antena 3, Mediafax Group, Convergent Media GSP), Media Camina Radio Zu).

Norica Nicolai: Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani

Juristul Norica Nicolai a declarat, sambata, ca Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani de zile, tara noastra traind astfel sub zodia scandalului. Solicitata sa comenteze pe marginea.

Ambasadorul Olandei pe Twitter, dupa sentinta lui Fenechiu: Un ministru in functie din Romania, condamnat la inchisoare pentru coruptie

Ambasadorul Olandei, excelenta sa Matthijs van Bonzel, a anuntat pe Twitter, vineri, imediat dupa decizia instantei, ca un ministru in functie din Romania a fost condamnat. Informatia a fost prezenatata.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

Exporturile clandestine de gaz din Romania sunt o realitate

Exporturile clandestine de gaz din Romania sunt o realitate in fata careia autoritatile inchid ochi, afirma Ioan Niculae, presedintele Interagro si presedinte al Consiliului Investitorilor Romani.

incep inscrierile pentru A DOUA SESIUNE a examenului de BACALAUREAT. Vezi care sunt conditiile.

Incepand de luni si pana vineri, absolventii de liceu care nu au promovat Bacalaureatul se pot inscrie la cea de a doua sesiune a examenului, informaza B1. ro. Competentele lingvistice de comunicare orala a limbii romane vor fi evaluate intre 19 si 20 august. Intre 19 si 21 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna. Evaluarile competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala se vor desfasura pe 20 si 21 august, iar .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )