Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama a facut spectacol in cadrul unei emisiuni televizate. Presedintele american, despre Donald Trump: Portocaliu nu este noul negru (VIDEO)

B1 B1,
Barack Obama a facut spectacol in cadrul unei emisiuni televizate. Presedintele american, despre Donald Trump: Portocaliu nu este noul negru (VIDEO)

Barack Obama a cantat principalele realizari din timpul mandatelor sale, in cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon, de la postul american de televiziune NBC. Presedintele american a profitat de ocazie sa. continuă pe B1

Bataie in direct: Doi deputati georgieni si-au impartit pumni in timpul unei emisiuni televizate (VIDEO)

Doi deputati georgieni s-au luat la bataie in direct, in timpul unei emisiuni de la o televiziune din Tbilisi. Totul a inceput dupa ce deputatul independent Aleko Elisashvili a acuzat.

Barack Obama anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a anuntat joi ca o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres. Sunt cu ea, a declarat Obama.

Barack Obama anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat, astazi, ca o sustine pe Hillary Clinton pentru a reprezenta Partidul Democrat in scrutinul prezidential din noiembrie, informeaza CNN.

Alegeri in SUA: Barack Obama isi anunta sustinerea pentru Hillary Clinton, Bernie Sanders se retrage

Presedintele american Barack Obama si-a anuntat sprijinul public pentru candidatura la alegerile prezidentiale a lui Hillary Clinton, dupa ce Bernie Sanders, contracandidatul fostului secretar al Departamentului de Stat, a promis ca se va retrage din cursa pentru nominalizarea democratilor dupa ultima runda a alegerilor primare.

Hillary Clinton, felicitata de Barack Obama pentru victoria in cursa alegerilor primare democrate

Hillary Clinton a fost felicitata de Barack Obama pentru obtinerea majoritatii de delegati necesare investiturii democrate la presedintia SUA. Hillary Clinton a obtinut, marti, victoria in cursa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1958 seconds )