Libnet.ro
UNICEF

22:45

Basescu, despre atacurile privind starea de sanatate: Autorizez medicii sa dea relatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, despre atacurile privind starea de sanatate: Autorizez medicii sa dea relatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca raspuns la supozitiile facute la un post de televiziune privind starea sa de sanatate, ca autorizeaza medicii care i-au facut vizita medicala anuala sa dea relatii ziaristilor interesati, precizand ca are. continuă pe Wall-Street Ro

Ce spune presa straina cu privire la dezvaluirile lui Traian Basescu despre Ponta

Dezvaluirile lui Traian Basescu cu privire la activitatea de ofiter sub acoperire a premierului Victor Ponta au fost preluate de principalele agentii de presa straine, care au prezentat si scandaluri anterioare de spionaj.

Dezvaluirile lui Basescu, despre ofiterul acoperit, au ajuns in presa straina

Dezvaluirile presedintelui Traina Basescu, potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, au fost preluate si de presa straina.

Dezvaluirile lui Basescu despre ofiterul acoperit au ajuns in presa straina

Dezvaluirile presedintelui Traina Basescu, potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, au fost preluate si de presa straina.

Orban: Declaratia lui Basescu despre Ponta, fara prea mare impact

Declaratia presedintelui potrivit careia Victor Ponta a fost ofiter acoperit nu va avea un impact foarte mare pentru ca este facuta de Traian Basescu, a declarat vicepresedintele PNL Ludovic Orban. in plus, acesta a spus ca nici macar nu a fost surprins de acest lucru.

Ministrul Justitiei: Afirmatiile lui Basescu despre Ponta sunt declaratii de campanie

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, considera ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001 sunt declaratii de campanie.

Ce INFORMATII BOMBA are Basescu despre Turcescu: Am toate documentele

In schimb, in cazul ofiterului acoperit Robert Turcescu, Traian Basescu da de inteles ca are alte informatii decat ar fi declarat jurnalistul in direct la televizor. Presedintele spune ca nu crede ca.

Traian Basescu, despre dosarul fratelui sau, Mircea: Voi spune foarte multe dupa terminarea mandatului. Nu vi s-a parut niciodata ca e asa, ca o facatura din militieneasca?

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca nu intelege mai multe lucruri din rechizitoriul care il vizeaza pe fratele sau, Mircea, si a promis ca dupa ce isi va termina mandatul va spune foarte multe despre acest caz in care acuza o facatura militieneasca.

Traian Basescu, despre Robert Turcescu: Nu cred ca este ceea ce s-a declarat. E o enigma pentru mine

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni seara, la Realitatea TV, ca nu crede ca Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, asa cum a afirmat acesta, intr-o emisiune TV, dar a precizat ca acest caz ramane pentru el o mare enigma.

Traian Basescu, despre OFITERUL ACOPERIT: Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 1997 - 2001 a fost ofiter SIE

Traian Basescu: O voi spune in aceasta campanie, pana pe 2 noiembrie o voi spune. Am promis. Este obligatia mea sa spun, cu argumente, fara documente de la servicii. Este spre binele lui, se elibereaza.

Traian Basescu, despre dosarele din justitie: Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara la postul de televiziune Realitatea TV, ca in acest moment cu Statele Unite nu avem nicio comisie rogatorie: a fost cu Austria, cu Cipru, cu Elvetia. Probabil se va face si cu SUA. Nu s-a primit niciun dosar de la FBI. Cea mai complexa informatia am avut-o in 2009, iar acea informatie a fost transmisa DNA. Iar informarea a venit de la serviciile noastre si ele au fost utilizate de procurori. Vor mai fi surprize. Inclusiv persoane.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )