Libnet.ro
UNICEF

05:15

Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Medici legisti: Decesul, din cauza frigului

Antena3 Antena3,
Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Medici legisti: Decesul, din cauza frigului

Update 14. 23- Este oficial: din cauza frigului, a murit batrana de 83 de ani din Brasov, disparuta sambata dimineata de la spitalul Tractorul. Acesta este verdictul dat de medicii legisti, in urma. continuă pe Antena3

Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Parea ca dormea. Capul si-l acoperise cu patura, dar talpile erau goale

Batrana de 83 de ani, din Brasov, disparuta de sambata dimineata de la spitalul Tractorul a fost gasita moarta intr-o zona impadurita de la marginea orasului. Femeia a ajuns simbata cu ambulan.

Brasov: O batrana cautata de politisti dupa ce a fost lasata sa plece din spital, gasita moarta

O batrana de 82 de ani, data disparuta de familie dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, a fost gasita moarta, duminica seara, pe un.

Brasov: Batrana cautata de politisti dupa ce a fost lasata sa plece din spital, gasita moarta

Batrana in varsta de 82 de ani, data disparuta de familie dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, a fost gasita moarta, duminica seara, de politisti, pe un camp din apropiere de Brasov, relateaza Mediafax.

Banicioiu cere ancheta in cazul batranei care a murit, dupa ce a fost lasata sa plece din spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut o ancheta in cazul batranei care a fost gasita moarta de frig, pe un camp, dupa ce a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, relateaza Mediafax.

Mocanita Hunedoarei a fost lasata in stand-by. Restaurarea liniei ferate va fi anevoiasa si de lunga durata

Primaria Hunedoara a raspuns solicitarilor localnicilor de a reinfiinta linia de cale ferata ingusta pe care au circulat mocanitele timp de peste un secol, precizand ca refacerea ei este un proces anevoios si de lunga durata.

Mocanita Hunedoarei a fost lasata in stand-by. Restaurarea liniei ferate este anevoiasa si de lunga durata

Primaria Hunedoara a raspuns solicitarilor localnicilor de a reinfiinta linia de cale ferata ingusta pe care au circulat mocanitele timp de peste un secol, precizand ca refacerea ei este un proces anevoios si de lunga durata.

ANOSR a cerut demisia rectorului Universitatii de Arhitectura din Bucuresti. Care sunt motivele

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere demisia rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Bucuresti, Zeno Bogdanescu, si solicita Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii sa verifice daca acesta a fost colaborator al fostei Securitati, potrivit Mediafax.

O noua furtuna de zapada paralizeaza America. Peste 20% din zborurile din SUA a fost anulate din cauza conditiilor meteo

O furtuna de zapada a paralizat Statele Unite ale Americii! Sute de soferi si-au petrecut noaptea blocati pe o autostrada, din cauza caderilor masive de zapada. in anumite zone, stratul de zapada.

VIDEO Afacerile din Romania care copiaza marci renumite, in pericol. Reactiile Heineken, KFC si

Romania a intrat in atentia marilor branduri internationale, care urmaresc daca marcile sau elemente din ele sunt folosite fara drept.

Basescu: imi pare rau pentru cele 127 de familii din Nana care au sechestru pe terenuri

Traian Basescu a scris, azi, pe Facebook, ca ii pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010, aratand ca aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )