Libnet.ro
UNICEF

01:05

Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Parea ca dormea. Capul si-l acoperise cu patura, dar talpile erau goale

Antena3 Antena3,
Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Parea ca dormea. Capul si-l acoperise cu patura, dar talpile erau goale

Batrana de 83 de ani, din Brasov, disparuta de sambata dimineata de la spitalul Tractorul a fost gasita moarta intr-o zona impadurita de la marginea orasului. Femeia a ajuns simbata cu ambulan. continuă pe Antena3

Batrana de 83 de ani din Brasov, care a fost lasata sa plece din spital, a fost gasita MOARTA. Medici legisti: Decesul, din cauza frigului

Update 14. 23- Este oficial: din cauza frigului, a murit batrana de 83 de ani din Brasov, disparuta sambata dimineata de la spitalul Tractorul. Acesta este verdictul dat de medicii legisti, in urma.

Brasov: O batrana cautata de politisti dupa ce a fost lasata sa plece din spital, gasita moarta

O batrana de 82 de ani, data disparuta de familie dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, a fost gasita moarta, duminica seara, pe un.

Brasov: Batrana cautata de politisti dupa ce a fost lasata sa plece din spital, gasita moarta

Batrana in varsta de 82 de ani, data disparuta de familie dupa ce, sambata, a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, a fost gasita moarta, duminica seara, de politisti, pe un camp din apropiere de Brasov, relateaza Mediafax.

Banicioiu cere ancheta in cazul batranei care a murit, dupa ce a fost lasata sa plece din spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut o ancheta in cazul batranei care a fost gasita moarta de frig, pe un camp, dupa ce a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, relateaza Mediafax.

Mocanita Hunedoarei a fost lasata in stand-by. Restaurarea liniei ferate va fi anevoiasa si de lunga durata

Primaria Hunedoara a raspuns solicitarilor localnicilor de a reinfiinta linia de cale ferata ingusta pe care au circulat mocanitele timp de peste un secol, precizand ca refacerea ei este un proces anevoios si de lunga durata.

Mocanita Hunedoarei a fost lasata in stand-by. Restaurarea liniei ferate este anevoiasa si de lunga durata

Primaria Hunedoara a raspuns solicitarilor localnicilor de a reinfiinta linia de cale ferata ingusta pe care au circulat mocanitele timp de peste un secol, precizand ca refacerea ei este un proces anevoios si de lunga durata.

ANOSR a cerut demisia rectorului Universitatii de Arhitectura din Bucuresti. Care sunt motivele

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) cere demisia rectorului Universitatii de Arhitectura si Urbanism Bucuresti, Zeno Bogdanescu, si solicita Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii sa verifice daca acesta a fost colaborator al fostei Securitati, potrivit Mediafax.

O noua furtuna de zapada paralizeaza America. Peste 20% din zborurile din SUA a fost anulate din cauza conditiilor meteo

O furtuna de zapada a paralizat Statele Unite ale Americii! Sute de soferi si-au petrecut noaptea blocati pe o autostrada, din cauza caderilor masive de zapada. in anumite zone, stratul de zapada.

VIDEO Afacerile din Romania care copiaza marci renumite, in pericol. Reactiile Heineken, KFC si

Romania a intrat in atentia marilor branduri internationale, care urmaresc daca marcile sau elemente din ele sunt folosite fara drept.

Basescu: imi pare rau pentru cele 127 de familii din Nana care au sechestru pe terenuri

Traian Basescu a scris, azi, pe Facebook, ca ii pare rau pentru cele 127 familii din comuna Nana care au sechestru pe terenurile agricole restituite in perioada 1996-2010, aratand ca aceste familii suporta consecintele unor actiuni politice indreptate impotriva sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )