Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bithumb a fost victima unui atac cibernetic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bithumb a fost victima unui atac cibernetic

Cea mai mare bursa de Bitcoin si Eter din Coreea de Sud, Bithumb, este subiectul unei investigatii dupa ce a recunoscut ca unul dintre computerele angajatilor sai a suferit un atac cibernetic, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Cum se pot apara romanii de GoldenEye, cel mai mare atac cibernetic din istorie. Gestul care te poate lasa fara datele de pe calculator

Cel mai puternic atac cibernetic din lume, GoldenEye, a paralizat activitatea a sute de companii, spitale, banci. Vestea proasta este ca problema nu este inca rezolvata si poate afecta oricand si.

Institutiile publice nu sunt deloc pregatite pentru un atac cibernetic

Un atac cibernetic statal asupra Romaniei se poate intampla in orice moment, avand in vedere situatia geo-politica in care se afla tara noastra, opineaza Bogdan Pismicenco, Channel Manager al Kaspersky Lab Romania. Potrivit domnului Pismicenco, institutiile publice de la noi nu investesc in modernizarea si updatarea softurilor si a computerelor, ceea ce le face sa fie foarte vulnerabile in fata atacurilor cibernetice.

Cel putin opt persoane, ranite in urma unui atac armat, in apropierea unei moschei din Franta

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unui atac armat ce a avut loc in afara unei moschei din sudul Frantei, conform unor oficiali, citati de presa internationala, transmite Mediafax. Atacul.

Atac cibernetic la una dintre cele mai mari burse de monede virtuale din lume. Hackerii ar fi furat milioane de dolari in bitcoin

Una dintre cele mai mari burse pentru tranzactionarea monedelor virtuale din lume, Bithumb, este anchetata, dupa ce a recunoscut ca PC-ul unuia dintre angajatii sai a fost atacat informatic. Hackerii ar fi furat datele personale ale unui numar de peste 30. 000 de clienti, iar unora dintre ei le-au fost furati bani.

Cel putin doi morti si noua raniti, in urma unui atac sinucigas cu bomba din orasul sirian Hama

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte noua ranite, in urma unui atentat sinucigas cu bomba produs, joi, la o statie de autobuz din orasul sirian Hama.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )