Libnet.ro
UNICEF

14:45

Black Friday 2014 vine cu cele mai bune reduceri la telefoanele Nokia

Playtech Playtech,
Black Friday 2014 vine cu cele mai bune reduceri la telefoanele Nokia

Cu ocaziaBlack Friday 2014va prezentamcele mai bune reduceri la telefoane Nokia care vor deveni de colectie in curand. Black Friday 2014 vine cu oferte foarte bune la telefoanele Nokia cu Windows Phone. Practic, pe acestea mai apare aceasta marca, deoarece companiasi-a vandut in aprilieafacerea cu smartphone-uri catre cei de la Microsoft. Conform contractului, compania Nokia din Finlanda nu arevoie sa lanseze un telefon sub aceasta marcapana in 2016. Si pentru 2016 nu stim inca daca si cum vor reveni. in acest []. continuă pe Playtech

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

Black Friday 2014 la F64 vine cu reduceri bune, dar si cu o surpriza interesanta

Black Friday 2014 a inceput la magazinul F64 cu putin inainte de miezul noptii. Tine pana duminica, 23 noiembrie, iar noi am cautat prin raftul virtual acele reduceri bune. Iata-le. Black Friday 2014 vine la F64 cu reduceri la obiective, smartphone-uri si aparate foto mirrorless sau DSLR. Telefoanele le-am trecut in revista aici, dar merita amintite Motorola Moto G la un pret de 860 de lei, LG Nexus 5 la 1. 570 de lei si Samsung Galaxy K Zoom, in parte [].

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop

Black Friday 2014 a inceput inainte de 21 noiembrie. Clickshop si-a deschis magazinul si noi am ales niste oferte numai bune de fructificat. Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie anul acesta, dar dupa ce Altex a inceput cu o saptamana mai devreme, Clickshop. ro porneste evenimentul reducerilor cu cateva ore inainte de marea zi. Am cercetat magazinul si am gasit cateva produse care merita cumparate in aceasta seara. Black Friday 2014 cu telefoane si camere foto la Clickshop Black Friday [].

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la Clickshop [UPDATE]

Black Friday 2014 a inceput inainte de 21 noiembrie. Clickshop si-a deschis magazinul si noi am ales niste oferte numai bune de fructificat. Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie anul acesta, dar dupa ce Altex a inceput cu o saptamana mai devreme, Clickshop. ro porneste evenimentul reducerilor cu cateva ore inainte de marea zi. Am cercetat magazinul si am gasit cateva produse care merita cumparate in aceasta seara. UPDATE Black Friday la Clickshop Unele dintre ofertele prezentate mai jos nu [].

Black Friday 2014: Cele mai bune reduceri la laptopuri

Black Friday 2014 poate sa le trezeasca unora dorinta de a-si innoi laptopul. Noi ne-am uitat peste oferta si avem o lista cu potentiale alegeri. Black Friday 2014 a venit cu sute de mii de produs in stocul electroIT, dar si alte domenii au inceput sa creasca in popularitate. Zona fashion nu este insa de interes aici, ci acele laptopuri care merita cumparate acum si eventual de gasit la reducere. Aceste modele sunt de la HP, Lenovo, Asus si alti [].

Black Friday 2014 vine cu o mare surpriza de la eMAG: vinde combustibil pentru masini

De Black Friday 2014, eMAG a promis o surpriza si a dezvaluit-o inainte sa dea drumul reducerilor. Vinde masini, dar nu uita de combustibil pentru acestea. eMAG a spus ca are o surpriza pentru Black Friday 2014 si a dezvaluit-o in aceasta seara. Ofera reduceri de 10% exclusiv pentru clientii magazinului la toate tipurile de carburanti Rompetrol. Astfel, vor fi 5. 000 de tichete in valoare totala de 1 milion de lei pentru alimentare cu benzina, motorina, GPL in toate statiile [].

LIVE TEXT Black Friday 2014 - Ce se intampla in cea mai nebuna zi a reducerilor

Vinerea Neagra inseamna pentru unele magazine o singura zi, pentru cele mai multe trei zile, iar pentru unele chiar opt zile. Insa pentru clientii interesati este o nebunie curata, o batalie intre ratiunea care iti spune sa cumperi doar ce ai nevoie si irezistibila atractie indusa de ideea de reducere. Care este istoricul Black Friday in Romania, cum se prezinta marile magazine, dar si ce se intampla pe parcursul zilei aflati in articol.

Black Friday 2014: catalogul reducerilor de la Flanco

Black Friday 2014 vine cu cateva reduceri foarte bune la Flanco. Magazinul si-a prezentat catalogul evenimentului, Playtech iti prezinta ofertele de luat in calcul. Black Friday 2014 vine la Flanco incepand cu vineri 21 noiembrie. Magazinul a promis reduceri de pana la 80% si o surpriza pentru un televizor: reducere de 50. 000 de lei. inca nu a comunicat marca televizorului, nici valoarea totala, dar in catalogul de mai jos sunt cateva reduceri la telefoane foarte bune. E vorba, in primul [].

Black Friday la Flanco Cele mai tari reduceri

Black Friday a inceput si la Flanco. Magazinele au fost deschise de la ora 6. 00, iar de la 9. 00, reducerile de Black Friday au devenit disponibile si pe site. Cei de la Flanco au anuntat catalogul de reduceri in urma cu cateva zile. Retailerul are oferte la laptopuri, televizoare, smartphone-uri si tablete. Noi ne-am uitat peste reducerile Black Friday la Flanco si am facut o selectie cu cele care merita atentia dumneavoastra de Vinerea Neagra. Cele mai bune reduceri de [].

Black Friday 2014 Cele mai bune accesorii, periferice si gadgeturi la reducere

Cum saptamana trecuta era imposibil sa nu discutati de alegeri, in aceste zile Black Friday 2014 este cel mai in voga subiect de care nu va puteti ascunde. De Black Friday 2014 nu ne dorim cu totii sa ne cumparam un televizor sau un frigider. Unii isi doresc lucruri mai mici, mai portabile, mai ieftine, dar la fel de utile ca cele mari. in definitiv, un gadget sau un accesoriu din sfera IT, care va face viata mai usoara, s-ar [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )