Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday la PRU verificat de procurori. Biroul Electoral acuza partidul ca a incercat sa corupa alegatorii

Adevărul Adevărul,
Black Friday la PRU verificat de procurori. Biroul Electoral acuza partidul ca a incercat sa corupa alegatorii

Partidul Romania Unita este acuzat de Biroul electoral al Municipiului Bucurestica a incercat sa corupa alegatorii prin campania Black Friday la PRU si a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. continuă pe Adevărul

Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Black Friday si-a atins punctul culminant intre 18 si 20 noiembrie. Pe langa vanzari marile inregistrate in Romania, au fost clienti si din afara tarii.

Bilant partial dupa Black Friday: Romania inca are pofta de reduceri

In ultimele trei luni din an, oamenii pastreaza banii pentru cumparaturi, iar punctul culminant este Black Friday. Pofta de shopping si de reduceri inca e mare in Romania.

eMAG a vandut de 300 milioane lei de Black Friday, cu 50% peste 2015

EMAG a vandut de Black Friday 1,1 milioane de produse in valoare totala de 300 miloane lei, arata datele companiei care in 2015 vanduse de 202 milioane lei. Ca exemple, conpania a vandut 33. 000 de telefoane si 32. 000 de televizoare. eMAG a inceput Black Friday la ora 6. 55, insa site-ul a fost nefunctional aproape o ora din cauza traficului urias.

evoMAG: vanzari de 3,6 milioane de euro de Black Friday

EvoMAG a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro. Faptul ca Black Friday 2016 a fost.

Fashion Days Black Friday 2016: 56% din vanzari, de pe aplicatii mobile

Fashion Days , magazin online de fashion, a inregistrat de Black Friday comenzi in valoare de 17 milioane de lei, dublu fata de editia din 2015. Editia de anul acesta, desfasurata sub umbrela campaniei Rasfata-te de Black Friday, a avut.

ANAF pregateste oferta de Black Friday: Porsche Cayenne GTS, Ford Mustang la preturi de nimic!

A doua jumatate a lunii noiembrie reuseste sa puna pe jar de fiecare data milioane de oameni prin ofertele sale de Black Friday. Folosindu-se de acest context inedit, Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) a gasit oportun a-si promova o.

Sa vezi si sa nu crezi! Un roman a cumparat un de Black Friday! (FOTO)

Black Friday pare a fi sarbatoarea preferata a romanilor. Cu mult timp inainte, internautii se familiarizeaza cu preturile produselor pe care si le doresc, afisate pe site-urile de vanzari,.

PC Garage a vandut de 19 milioane lei de Black Friday. Cel mai scump produs cumparat: un televizor de 13.000 de lei

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, a incheiat cele trei zile de Black Friday cu 34. 000 de produse vandute, cu 25% mai mult decat in 2015. Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 26. 000 de lei vineri, in jurul pranzului), iar cel mai scump produs vandut a fost un televizor smart LG UHD cu diagonala de 165cm, in valoare de 13. 000 de lei.

Anvelope la pret redus, de Black Friday

Pana la 20 de puncte-amenda si retinerea certificatului de inmatriculare a masinii. Este sanctiunea pe care o primesc soferii prinsi ca circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei fara ca autoturismul sa fie echipat coresponzator. Tocmai pentru a evita aceste situatii, Nexxon are, de Black Friday, reduceri la anvelope.

Ce vanzari din afiliere au inregistrat 2Performant si Profitshare de Black Friday

In perioada 17-20 noiembrie 2016, vanzarile online realizate prin intermediul platformei de marketing afiliat Profitshare cu ocazia sarbatorii de reduceri Black Friday au depasit pragul de 10 milioane de euro fara TVA). De partea cealalta, prin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )