Libnet.ro
UNICEF

08:16

BMW va deschide o uzina de un miliard de euro n Ungaria, la 75 km de Oradea

Hotnews Hotnews,
 BMW va deschide o uzina de un miliard de euro n Ungaria, la 75 km de Oradea

BMW anunta ca va deschide o uzina auto la Debrecen Debretin), urmand sa investeasca un miliard de euro. Constructia va incepe in 2019, iar productia anuala va ajunge la 150. 000 de masini. Este prima uzina pe care BMW o deschide dupa 2000. in Ungaria produc masini si rivalii germani ai BMW: Audi si Mercedes. Stirea se actualizeaza. continuă pe Hotnews

BMW, investitie uriasa de 1 miliard de euro la doar 75 de kilometri de Oradea: De ce au ales germanii Ungaria si nu Romania

Gigantul auto BMW va deschide in 2019 o uzina auto in Ungaria la Debrecen, la doar 75 de kilometri de Oradea, unde urmeaza sa faca o investitie de un miliard de euro urmarind sa ajunga la o productie anuala.

BMW investeste 1 miliard de euro in construirea unei fabrici la 75 de km de Oradea

Producatorul auto german BMW AG a anuntat marti ca va investi peste un miliard de euro in construirea unei fabrici la Debrecen, in Ungaria, pentru a-si extinde capacitatile de productie in Europa, unde vinde.

BMW deschide o unitate de productie in apropiere de Debrecen, Ungaria

BMW Group continua sa-ti extinda reteaua de productie din Europa, cu o noua facilitate ce va fi construita in Ungaria, in apropierea orasului Debrecen. Pentru aceasta se va in vesti aproape un miliard de euro, locatia de productie va oferi o capacitate de pana la 150. 000 de unitati pe an si va crea peste 1. 000 de locuri de munca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )