Libnet.ro
UNICEF

10:45

Boeing a livrat 762 de aeronave, fiind cel mai mare producator de avioane din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boeing a livrat 762 de aeronave, fiind cel mai mare producator de avioane din lume

Compania americana Boeing a anuntat astazi ca a livrat 762 de aeronave comerciale in 2015, depasindu-si tinta de 755-760 avioane, informeaza Reuters si MarketWatch. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Cel mai mare safir stelat din lume a fost descoperit de curand intr-o mina din Sri Lanka, au anuntat expertii in gemologie din aceasta tara.

Care este cel mai mare pericol al consumului de zahar? Care sunt sursele ascunse de zahar, cum le descoperim si cu ce le putem substitui?

Consumul zaharului de masa poate creste riscul aparitiei cancerului de san, potrivit unui nou studiu efectuat pe soarecii de laborator de catre cercetatorii de la Universitatea din Texas. Legatura dintre consumul mare de zahar si dezvoltarea cancerului de san a fost descoperita in cercetarile efectuate anterior, insa cel mai recent studiu, publicat in revista de specialitate Cancer Research, a analizat care este rolul zaharului in dezvoltarea tumorilor la nivelul glandelor mamare. Iata care sunt datele celui mai recent studiu, care sunt sursele ascunse de zahar din regimul nostru alimentar, cum le descoperim si cu ce le putem inlocui.

Cel mai mare mall din Iasi a fost evacuat. Motivul pentru care sute de ieseni au fost nevoiti sa iasa din Palas Mall in pripa

Reprezentantii Palas Mall au evacuat in seara zilei de miercuri toate persoanele care se aflau in incinta complexului comercial dupa ce o alarma anti-incediu a fost activata.

DJ number one in mai multe topuri internationale, primul headliner de festivalul cu cel mai mare aflux de public din tara

DJ Tiesto, number one de-a lungul timpului in mai multe topuri internationale, este primul cap de afis la editia din acest an a UNTOLD Festival, evenimentul muzical care anul trecut a reusit sa atraga cel mai mare aflux de public.

Cel mai bun exercitiu de slabit: alergatul, ciclismul sau antrenamentele de mare intensitate?

Exista o dezbatere continua cu privire la care este cel mai bun exercitiu de slabit, principalele optiuni luate in calcul fiind alergatul, ciclismul, ridicatul de greutati si antrenamentele de mare intensitate HIIT). Mat.

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in.

Somajul din Germania se mentine la cel mai scazut nivel din 1990

Rata somajului din Germania s-a mentinut, in decembrie 2015, la 6,3% - cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii, in 1990 -, evolutie care pune cea mai mai mare economie europeana pe o pozitie solida la acest inceput de an.

Rata somajului s-a mentinut la 6,3%, cel mai scazut nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in decembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, informeaza Bloomberg.

Riscul unei catastrofe nucleare este mai mare azi decat era in perioada Razboiului Rece, spune un fost sef al Pentagonului

Riscul unei catastrofe nucleare - sub forma unui razboi regional, a unui atac terorist sau de pe urma unui accident - este mai mare decat era in timpul Razboiului Rece si creste in continuare, spune William Perry, fost Secretar al apararii SUA, conform The Guardian.

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )