Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bogdan Stan, fostul sef ANAF, revine dupa doua zile in conducerea Fiscului

Antena3 Antena3,
Bogdan Stan, fostul sef ANAF, revine dupa doua zile in conducerea Fiscului

Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului, demis marti, a fost numit joi vicepresedinte al ANAF. Decizia a fost deja publicata in Monitorul Oficial, potrivit Libertatea. ro. Tot joi, seful Directiei Generale. continuă pe Antena3

Bogdan Stan, fostul sef ANAF, revine in conducerea Fiscului

Dupa ce l-a inlocuit de la sefia ANAF, premierul Mihai Tudose l-a numit pe Bogdan Stan vicepresedinte al aceleiasi institutii, informeaza Agerpres. Astfel, cei patru vicepresedinti numiti de Tudose.

Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului: Am aflat din Monitorul Oficial ca am fost demis / Nu am fost de acord cu implicarea STS in gestionarea bazei de date comuna Finante - ANAF

Fostul sef al Fiscului Bogdan Stan a declarat miercuri ca a aflat din Monitorul Oficial ca a fost demis si a vorbit, in acest context, de faptul ca el s-a opus implicarii serviciului special STS in crearea unei baze de date comune Ministerul Finantelor - Fisc.

Seful demis al ANAF, Bogdan Stan, revine dupa doua zile in conducerea Fiscului

Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului, demis marti, a fost numit joi vicepresedinte al ANAF. Decizia a fost deja publicata in Monitorul Oficial, potrivit Libertatea. ro. Tot joi, seful Directiei Generale.

Seful Directiei Antifrauda, demis de premier; fostul sef al ANAF Bogdan Stan, numit vicepresedinte al Fiscului

Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Marin-Marius Florea, a fost demis de catre premierul Mihai Tudose, in timp ce Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului, demis marti, a fost numit vicepresedinte al ANAF.

Fostul sef ANAF, declaratii de ULTIMA ORA dupa demitere: Mirela Calugareanu, o profesionista desavarsita

Bogdan Stan, demis ieri de Mihai Tudose, a declarat miercuri ca sunt extrem de multe probleme cu care se confrunta ANAF, iar cat despre noul sef ANAF, Mirela Calugareanu,a spus ca este o.

Mirela Calugareanu, in locul lui Bogdan Stan la conducerea ANAF

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat, ieri, din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu. Bogdan Stan a fost numit in functie in 13 ianuarie 2017, cand l-a inlocuit pe Dragos Doros. Mirela Calugareanu este director executiv Colectare la Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti. inlocuirea lui Bogdan Stan are loc dupa ce si premierul Sorin Grindeanu si premierul Mihai Tudose au exprimat nemultumiri legate de nivelul de colectare.

Bogdan Stan sustine ca a fost demis de la ANAF dupa s-a opus la ideea alcatuirii unei baze de date comuna cu STS

Bogdan Stan, fostul sef al ANAF, sustine ca a fost demis de la conducerea Fiscului dupa ce a avut obiectii la ideea infiintarii unei baze de date comune a ANAF si a STS.

Bogdan Stan, un apropiat al lui Liviu Dragnea, numit vicepresedinte al Fiscului, la cateva zile dupa ce a fost demis de la conducerea institutiei

Fostul sef al ANAF, Bogdan Stan, a fost numit de premierul Mihai Tudose in functia de vicepresedinte al institutiei, la cateva zile dupa ce a fost demis de la conducerea Fiscului, informeaza Mediafax.

Fost presedinte al ANAF, despre demiterea lui Bogdan Stan din fruntea institutiei: E o schimbarea binevenita

Fostul presedinte al ANAF Gelu Diaconu a vorbit despre demiterea lui Bogdan Stan din fruntea ANAF si numirea Mirelei Calugareanu in aceasta functie. Eu nu pot decat sa apreciez schimbarea ca.

Cine este noua sefa de la ANAF: Promovata de fostul sef al Fiscului, a lucrat in trecut si sub actualul ministru de Finante

Premierul Mihai Tudose a decis marti sa il elibereze din functia de presedinte al ANAF pe Bogdan Stan si a numit-o in locul acestuia pe Mirela Calugareanu, care pana acum indeplinea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )