Libnet.ro
UNICEF

08:00

Seful demis al ANAF, Bogdan Stan, revine dupa doua zile in conducerea Fiscului

Antena3 Antena3,
Seful demis al ANAF, Bogdan Stan, revine dupa doua zile in conducerea Fiscului

Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului, demis marti, a fost numit joi vicepresedinte al ANAF. Decizia a fost deja publicata in Monitorul Oficial, potrivit Libertatea. ro. Tot joi, seful Directiei Generale. continuă pe Antena3

Seful ANAF, Bogdan Stan, demis de premierul Mihai Tudose

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale.

Seful ANAF Bogdan Stan a fost eliberat din functie

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu, potrivit unor surse din presa.

Bogdan Stan, fostul sef ANAF, revine dupa doua zile in conducerea Fiscului

Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului, demis marti, a fost numit joi vicepresedinte al ANAF. Decizia a fost deja publicata in Monitorul Oficial, potrivit Libertatea. ro. Tot joi, seful Directiei Generale.

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Nicolae-Stan, dupa ce atat prim-ministrul, cat si presedintele PSD Liviu Dragnea s-a plans de incasari slabe la buget.

Seful Directiei Antifrauda, demis de premier; fostul sef al ANAF Bogdan Stan, numit vicepresedinte al Fiscului

Seful Directiei Generale Antifrauda Fiscala, Marin-Marius Florea, a fost demis de catre premierul Mihai Tudose, in timp ce Bogdan Stan, fostul sef al Fiscului, demis marti, a fost numit vicepresedinte al ANAF.

Tudose l-a demis pe Bogdan Stan de la sefia ANAF. Cine vine in loc (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose l-a demis pe seful ANAF, Bogdan Stan, si a numit-o in loc pe Mirela Calugareanu, directorul adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, informeaza B1 TV. Mihai.

DECIZIE-BOMBA de ULTIMA ORA! Premierul Mihai Tudose L-A DEMIS

Seful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis din functie de premierul Mihai Tudose. Premierul a numit-o pe Mirela Calugareanuin functia de presedinte,cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale.

Premierul Tudose l-a demis din fruntea Fiscului pe Bogdan Stan, protejatul lui Liviu Dragnea. Noua sefa a ANAF e Mirela Calugareanu, fara legaturi cu PSD

Premierul Mihai Tudose l-a demis astazi pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Stan, si a numit-o la sefia Fiscului pe Mirela Calugareanu, director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti. Schimbarea majora la sefia Fiscului, anuntata in premiera pe surse de HotNews. ro, a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Bogdan Stan, un apropiat al lui Liviu Dragnea, numit vicepresedinte al Fiscului, la cateva zile dupa ce a fost demis de la conducerea institutiei

Fostul sef al ANAF, Bogdan Stan, a fost numit de premierul Mihai Tudose in functia de vicepresedinte al institutiei, la cateva zile dupa ce a fost demis de la conducerea Fiscului, informeaza Mediafax.

Mirela Calugareanu, in locul lui Bogdan Stan la conducerea ANAF

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat, ieri, din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu. Bogdan Stan a fost numit in functie in 13 ianuarie 2017, cand l-a inlocuit pe Dragos Doros. Mirela Calugareanu este director executiv Colectare la Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti. inlocuirea lui Bogdan Stan are loc dupa ce si premierul Sorin Grindeanu si premierul Mihai Tudose au exprimat nemultumiri legate de nivelul de colectare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )