Libnet.ro
UNICEF

09:45

BOMBA in showbiz! Sotul Andreei Balan, la un pas sa fie iNJUNGHIAT. De la ce a pornit scandalul...

B1 B1,
BOMBA in showbiz! Sotul Andreei Balan, la un pas sa fie iNJUNGHIAT. De la ce a pornit scandalul...

George Burcea, sotul Andreei Balan a fost la un pas sa fie injunghiat de propriul tata. LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Ioan. continuă pe B1

Dezvaluiri halucinante. Socrul Andreei Balan este un adevarat monstru. Cum a vrut sa il ucida pe George Burcea: Te fac franjuri!

George Burcea, sotul Andreei Balan, a facut declaratii ravasitoare despre copilaria sa. Socrul artistei a vrut sa il ucida, spunandu-i te fac franjuri!. Dezvaluiri despre copilaria lui George Burcea. Socrul Andreei Balan ar fi vrut sa il ucida George Burcea a fost prezent la gala Elle Style Awards, unde a vorbit despre planurile sale pentru .

Caru cu vedete: Alexandra Stan s-a filmat goala pusca, dansand! Fanii au criticat-o, vedeta s-a aparat: era doar pentru iubit; Socrul Andreei Balan a sarit cu un cutit la sotul vedetei: Te tai, te fac franjuri!

Nicolae Ceausescu avea o dublura. Sosia dictatorului rupe tacerea, dupa 30 de ani: ii era frica sa nu fie asasinat. Dumitru Burlan a fost nu numai colonel de Securitate, in timpul regimului dictatorial. O-Zone, din nou impreuna, pe scena! La 15 ani de la despartire, Dan Balan, Arsenie Todiras si Radu Sarbu isi mai dau o sansa de dragul succesului de altadata, si vor urca din nou pe scena.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )