Libnet.ro
UNICEF

22:00

Business B1 la zi: Cei mai multi angajati romani sunt vanzatori (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Cei mai multi angajati romani sunt vanzatori (VIDEO)

Cei mai multi angajati romani ocupa functia de vanzator, avand in vedere ca pentru aceasta ocupatie exista peste 160. 000 de salariati pentru care companiile platesc taxele si impozitele la zi, 98% dintre. continuă pe B1

Mai multi turisti romani, blocati in Israel

Un numar de 15 turisti romani sunt blocati de marti seara in teritoriile palestiniene, dupa ce au vizitat locurile sfinte de la Bethleem, in Cisiordania. Turistii au fost prinsi in zona de conflict.

Romania primitiva din rapoarte europene si nationale: Cei mai multi cetateni au WC-ul in fundul curtii, lipsa autostrazilor ne izoleaza de Europa, jumatate dintre familii nu au nici un salariat

Majoritatea romanilor nu are acces la retelele de canalizare, jumatate dintre familii nu au niciun membru salariat, iar majoritatea localitatilor isi deverseaza apele uzate direct in rauri, in lipsa statiilor de epurare. Acesta este tabloul Romaniei primitive din secolul XXI, membra a Uniunii Europene, potrivit celor mai recente masuratori nationale si europene. Toate acestea in conditiile in care 13,9 miliarde de euro a pompat Uniunea Europeana in dezvoltarea Romaniei in perioada 2007-31 martie 2014, ca sold pozitiv dupa scaderea contributiei tarii la bugetul UE. Si: cel mai iubit presedinte - Ceausescu.

Cele trei orase unde poti intalni cei mai multi milionari

In orase precum Monaco, Zurich sau Geneva exista toate sansele sa te intalnesti cu un milionar cunoscut, releva un clasament realizat in premiera de catre Spears si firma de consultanta WealthInsight.

Cele trei orase unde poti intalni cei mai multi milionari

In orase precum Monaco, Zurich sau Geneva exista toate sansele sa te intalnesti cu un milionar cunoscut, releva un clasament realizat in premiera de catre Spears si firma de consultanta WealthInsight.

Aici este cel mai greu de muncit: joburile la care au renuntat cei mai multi romani in mai putin de un an

In timp ce mii de romani se chinuiesc sa-si gaseasca un loc de munca si se bat pe un singur post , intr-o Romanie in care exista aproape 445. 000 de someri , alte zeci de mii renunta la job chiar in mai putin de un an pe post. Wall-Street. ro va.

Germania, SUA si Irak au cei mai educati expati din Romania

Germanii, americanii si irakienii sunt cetatenii straini care au venit in Romania care au ponderea absolventilor de facultate mai mare decat cea a absolventilor de liceu, arata datele Recensamantului din 2011, remise HotNews. ro de catre Statistica. In celelalte tari cei mai multi sunt cei avand educatie medie, iar in cazul Chinei absolventii a 8 clase ii depasec ca numar pe cel instruiti suerior, mai arata datele Statisticii.

De ce sunt danezii cei mai fericiti oameni din lume

In nordul Europei locuiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta, iar danezii ocupa de multi ani primul loc in topul tarilor cu oameni pe deplin multumiti de viata.

Planul prin care Facebook a ajuns atat de puternica se vede in ultimele cifre: cei mai multi bani vin din reclama pe mobil

Facebook si-a prezentat parcursul in ultimele trei luni si segmentul mobile arata foarte bine. Pus in cifre, 400 de milioane de utilizatori folosesc doar dispozitive mobile. Iar profitul Facebook vine, majoritar, prin acestea.

Un fost spion, retinut pentru ca a abuzat sexual mai multi copii

Fostul ofiter de informatii si profesor de chineza, acuzat ca a abuzat sexual mai multi copii, isi racola victimele chiar din curtea scolii. Vecinii revoltati au fost la un pas de a-l linsa, cand au.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, arestat din nou preventiv, dupa ce a luat legatura cu mai multi martori

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri, la propunerea procurorilor anticoruptie, arestarea preventiva a omului de afaceri Ilie Carabulea, pentru ca acesta ar fi luat legatura cu mai multi martori si a instalat la domiciliul sau un sistem de monitorizare video a sediului Carpatica Asig, anunta Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )