Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cadouri pentru o mie de copii si burse pentru tineri exceptionali, in ajunul Craciunului

Adevărul Adevărul,
Cadouri pentru o mie de copii si burse pentru tineri exceptionali, in ajunul Craciunului

Intr-un cadru festiv si primitor, la sediul Fundatiei Hope and Homes for Children HHC) Romania, a avut loc, luni, 21 decembrie, un eveniment deosebit. Un numar de 26 de copii si tineri cu rezultate exceptionale la invatatura sau diverse discipline sportive, sprijiniti de HHC Romania, au primit burse a cate 1. 000 de lei fiecare din partea unei banci. continuă pe Adevărul

Idei de cadouri pentru copii: cele mai bune oferte la eMAG, Flanco, Altex si Evomag

Cadouri pentru copii se gasesc la toate magazinele in prezent, insa noi va prezentam o lista a celor care ne-au placut cel mai mult. Au mai ramas doar cateva zile pana la Craciun, iar copilul tau se asteaptaca Mos Craciun sa-i aduca unul dintre cadourile pe care si le-a dorit tot anul. Din fericire, majoritatea [].

Cadouri de Craciun sau cum iti motivezi oamenii: 1 din 2 companii ofera cadouri pentru copiii angajatilor

Finalul de an, marcat de perioada sarbatorilor de iarna, reprezinta o ocazie in care organizatiile au ocazia sa isi arate aprecierea pentru rezultatele de peste an ale angajatilor si le pot oferi bonusuri si recompense. Una din doua companii alege sa.

De Craciun: Idei de cadouri pentru familie

De Craciun sunt atat de multe lucruri de facut, ca lasati, ca de obicei, pe ultima suta de metri cadourile pentru cei dragi. Iar atunci intrati in panica si nu stiti ce sa luati. Cunoasteti sentimentul, nu? Tocmai de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )