Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cadrele medicale de la Suceava, reticente fata de noua conducere militara a spitalului, sustine Tataru

Hotnews Hotnews,
 Cadrele medicale de la Suceava, reticente fata de noua conducere militara a spitalului, sustine Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca angajatii spitalului Suceava refuzau sa faca dusul obligatoriu la finalul programului sau sa poarte echipamentele. El spune ca nu au fost respectate circuitele epidemilogice, iar anchetele DSP au fost incomplete, potrivit Mediafax. De ce esueaza unii manageri de spital si sunt inlocuiti de militari: Fiecare e pe tarlaua lui, nu exista reguliVIDEO Interviu cu medicul militar care a descris situatia disperata din spitalul de la Suceava: Medicii din Suceava sunt eroi. Eu stiu ca peste un numar de zile ma voi opri si voi pleca, ei nu stiu cand se va termina. continuă pe Hotnews

Cadrele medicale din Craiova sunt expuse infectarii cu Covid-19 cu avizul DSP. Sistemul e de vina, nu noi!

Spitalul Filantropia din Craiova a deschis o sectie pentru Covid-19 desi cadrele medicale au avertizat ca viata lor si a pacientilor este pusa in pericol. in sectia pregatite pentru Covid-19 salile de operatie sunt improvizate, bolnavii confirmati si suspecti vor fi internati in saloane alaturate, iar cadrele medicale vor fi nevoite sa se dezechipeze de combinezoane chiar langa pacienti.

Marcel Vela a anuntat o noua ordonanta militara referitoare la restrictiile de circulatie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat o noua ordonanta militara referitoare la restrictiile de circulatie, urmand ca circulatia in afara locuintei dupa ora 22:00 sa fie permisa pentru cei care se ocupa cu pescuitul comercial si pentru apicultori.

Ministrul Agriculturii: Miercuri se va emite o noua Ordonanta Militara, care va cuprinde si reguli privind pietele

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat marsi seara ca miercuri se va emite o noua Ordonanta Militara, care va cuprinde noi reglementari privind pietele agroalimentare.

Marcel Vela, ministrul de Interne, pregateste o noua ordonanta militara - surse

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, in cadrul unei sedinte a conducerii PNL, de marti seara, ca are in pregatire o noua ordonanta militara.

O noua ordonanta militara va fi emisa miercuri. Ministrul Agriculturii: Va include obligativitatea ca pietele sa ramana deschise

Obligativitatea ca pietele sa ramana deschise va fi inclusa miercuri de catre Guvern intr-o noua ordonanta militara, a anuntat ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El a sustinut ca exista tot mai multe stocuri de produse alimentare la producatori si la procesatori, pe fondul scaderii cumparaturilor facute de populatie si al inchiderii sistemului HoReCa.

Spitalul Deva, pus si el sub conducere militara. Tataru: Nu pot spune ca cineva si-a facut treaba

Spitalul din Deva va avea, ca si la Suceava, o conducere militarizata, a declarat miercuri, ministrul Nelu Tataru, aflat in vizita in judetul Hunedoara: Acest management va sta cat este nevoie, urmand ca in 3-4 saptamani sa ne gandim la o reintoarcere la un management civil.

VIDEO Hora bucuriei in curtea spitalului din Craiova. Cum au sarbatorit cadrele medicale vindecarea primului pacient cu Covid-19, un caz deosebit de grav

Cadre medicale ale Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova au sarbatorit vindecarea primului bolnav de Covid-19 tratat la Craiova, un filmulet fiind postat chiar pe pagina oficiala a institutiei. Reactiile nu au fost, insa, toate pozitive.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )