Libnet.ro
UNICEF

17:00

Calin Popescu Tariceanu, atac la George Maior: Nu stiu pe cine reprezinta in SUA

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, atac la George Maior: Nu stiu pe cine reprezinta in SUA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, nu reprezinta interesele Romaniei in Statele Unite si nici nu mijloceste intalniri intre oamenii. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA: Seful Senatului l-a invitat in Romania pe Mike Pence

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit, marti, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Cu aceasta ocazie, Tariceanu l-a invitat pe liderul american sa viziteze Romania,.

Calin Popescu-Tariceanu, intrevedere cu senatorul republican pentru Texas

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2016, prilej cu care demnitarul roman a pledat pentru necesitatea dinamizarii contactelor bilaterale intre forurile legislative.

Instanta Suprema a amanat sentinta in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Robert Cazanciuc, mesaj pentru Calin Popescu Tariceanu: Sa aiba incredere in Comisia juridica

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca Tariceanu trebuie sa aiba incredere in comisie, pentru ca, dupa ce vor studia dosarul, senatorii juristi vor discuta si vor propune.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca este pregatit sa isi asume candidatura la Presedintie

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, joi, ca este pregatit sa isi asume candidatura la Presedintie, adaugand ca o decizie in coalitia de guvernare va fi luata dupa alegerile pentru Parlamentul European si dupa o analiza a sondajelor de.

Tariceanu il acuza pe ambasadorul George Maior ca blocheaza vizitele parlamentarilor in Statele Unite, dupa ce a platit o firma de consultanta pentru a merge la Washington

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat, joi seara, un atac dur la adresa ambasadorului roman in Statele Unite, George Maior, pe care l-a acuzat ca blocheaza vizitele externe ale oficialilor.

Tariceanu: Relatia noastra la Washington este blocata de actualul ambasador / Presedintele Iohannis se face partas la aceasta atitudine a lui Maior

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe ambasadorul roman la Washinton, George Maior, ca nu a permis niciunui oficial roman sa ajunga in SUA pentru a avea contacte cu administratia americana, acesta fiind motivul pentru care a apelat la o firma de consulatanta pentru a se intalni cu vicepresedintele SUA Mike Pence.

TARICEANU: Relatia Romania - SUA sa fie directa, nu mijlocita de Maior

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a precizat, astazi, ca pentru organizarea vizitei sale recente in SUA nu au fost implicate Ambasada Romaniei la Washington si reprezentanta diplomatica americana de la Bucuresti, sustinand ca relatia Romania-SUA trebuie sa fie directa, nu mijlocita de ambasadorul George Maior.

Tariceanu: Presedintele comite o greseala fundamentala, care o sa-l coste

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut joi ca sefului statului comite o greseala fundamentala prin tacerea referitoare la procurorul general, Augustin Lazar. E ceva inimaginabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )