Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cand joaca Simona Halep cu Agnieszka Radwanska, la Turneul Campioanelor

Antena3 Antena3,
Cand joaca Simona Halep cu Agnieszka Radwanska, la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca in al treilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, joi, in jurul orei 09. 00, au anuntat organizatorii competitiei de la. continuă pe Antena3

Simona Halep debuteaza la Turneul Campioanelor duminica intr-un meci cu Flavia Pennetta

Simona Halep, locul 2 WTA, debuteaza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, duminica dimineata, de la ora 09. 00, urmand sa joace impotriva italiencei Flavia Pennetta locul 8 WTA), au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore.

LIVE Simona Halep-Flavia Pennetta la Turneul Campioanelor (Duminica, ora 9:00)

Urmariti duminica de la ora 9:00, live text in aceasta pagina, meciul de debut pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore. Jucatoarea noastra o intalneste in Grupa Rosie pe italianca Flavia Pennetta, ultima castigatoare a turneului US Open si sportiva care se va retrage din activitate dupa aceasta competitie.

Simona Halep despre grupa de la Turneul Campioanelor: E grea, dar n-am nimic de pierdut

Simona Halep face parte din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor si va debuta in competitie, duminica, impotriva unei jucatoare care a privat-o de a doua finala de Mare Slem din cariera.

UPDATE Calcule complicate: Cum poate ajunge Simona Halep in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep se poate califica in cel de-al treilea meci din grupein semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a pierdutcu Maria Sharapova. Calculele pot deveni complicate. Situatia grupelor de la Singapore este aici.

Pennetta obtine prima victorie la Turneul Campioanelor si ramane in carti in Grupa Rosie

Flavia Pennetta a invins-o marti pe Agnieszka Radwanska in primul meci al zilei gin Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, cu 7-6 7-5) 6-4. A doua intalnire din Grupa Rosie are loc de la13:30 intre Simona Halep si Maria Sharapova.

Turneul Campioanelor: Radwanska, invinsa de Pennetta. Halep poate decide eliminarea polonezei

Agnieszka Radwanska, a cincea favorita, a pierdut si al doilea sau meci la Turneul Campioanelor si a ratat calificarea in semifinale. Poloneza a fost invinsa de italianca Flavia Pennetta 7), cu scorul de 7-6 5), 6-4, dupa o ora si 40 de minute de joc.

Turneul Campioanelor: S-a anuntat cand joaca joi Simona Halep ultimul meci din grupe

Marti seara, WTA a anuntat programul zilei de joi din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Meciurile se vor juca la ore separate, iar Simona Halep va juca prima. In stire gasiti si imaginea zilei de marti, o imagine a dezamagirii cu Simona Halep la conferinta de presa, dupa infrangerea in fata Mariei Sharapova.

Turneul Campioanelor: Flavia Pennetta, victorie cu Agnieszka Radwanska

Flavia Pennetta a bifat prima victorie de la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Italia trecand de Agnieszka Radwanska in doua seturi, scor 7-65), 6-4.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova castiga in trei seturi cu Agnieszka Radwanska

Chiar daca nu a mai jucat intr-un meci oficial de foarte mult timp, Maria Sharapova n-a uitat cum sa castige si s-a impus, duminica, in fata polonezei Agnieszka Radwanska in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova, victorie cu Agnieszka Radwanska, dupa un meci maraton

Maria Sharapova a castigat prima partida de la Turneul Campioanelor editia din 2015), rusoaica trecand, dupa o partida maraton, de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4. Meciul de la Singapore a durat doua ore si 49 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )