Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care ierarhia pe un vas de pirati?

Adevărul Adevărul,
Care ierarhia pe un vas de pirati?

La mare cautare printre pirati se gaseau navigatorii, tinand seama de faptul ca multi dintre capitanii pirati nu aveau prea multe cunostiinte in domeniu si se bazau pe talentul unor altfel de specialisti. continuă pe Adevărul

Care era ierarhia pe un vas de pirati?

La mare cautare printre pirati se gaseau navigatorii, tinand seama de faptul ca multi dintre capitanii pirati nu aveau prea multe cunostiinte in domeniu si se bazau pe talentul unor altfel de specialisti.

Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Biletele de intrare la partida Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) sunt la mare cautare, la putin timp dupa ce a inceput vanzarea on-line.

Ce mai cumpara si ce mai vand romanii pe Internet? Telefoanele mobile au cea mai mare cautare

Romanii sunt fanii site-urilor de licitatii online si cel mai des cauta sa-si cumpere telefoane mobile. Urmeaza PC-urile, categorie in care sunt incluse laptopurile si desktopurile, iar mai spre locul trei sunt televizoarele.

Slujbe pentru calaraseni prin reteaua Eures. Soferii de camion, la mare cautare in Ungaria

Somerii care cunosc o limba de circulatie internationala si doresc sa aplice pentru un job in strainatate au sanse de angajare. in aceasta perioada, opt state ale Uniunii Europene ofera, prin retaua EURES, 146 de locuri de munca vacante.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )