Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care sunt cele patru echipe retrogradate din Liga I

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele patru echipe retrogradate din Liga I

Ultimele doua partide din etapa cu numarul 33 din Liga I, Ceahlaul - CSMS Iasi 1-0 si Concordia Chiajna - Pandurii 0-1, au oferit si numele altor trei echipe retrogradate matematic din Liga I, scrie Jurnalul National . continuă pe Wall-Street Ro

FOTO VIDEO Gala vinurilor: care sunt cele mai bune vinuri din Alba si cum vor fi promovate

Un producator de vin din Aiud, care detine o suprafata de aproximativ 2,5 hectare de vita de vie, a obtinut titlul de vin al judetului Alba, in cadrul unui concurs desfasurat vineri. Vinul Feteasca Alba produs de PFA Papp Peter a fost premiat in cadrul Galei Vinurilor 2013, organizata de Asociatia Tara Vinului cu sprijinul Consiliul Judetean.

Rapid, U Cluj si Severin oficial retrogradate in Liga 2

Marti seara, Federatia Romana de Fotbal a emis oficial documentul prin care Rapid, U Cluj si Severin sunt oficial retrogradate in liga secunda de fotbal.

Rapid si U Cluj oficial retrogradate in Liga 2

Marti seara, Federatia Romana de Fotbal a emis oficial documentul prin care Rapid si U Cluj sunt oficial retrogradate in liga secunda de fotbal.

Cele mai frumoase locuri din Romania, prezentate in emisiunea Sinteza Zilei

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cateva locuri fabuloase din Romania, care au ajuns in clasamentul celor mai frumoase zone din lume. Iata care sunt acestea:.

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna.

LIVE Text Borussia - Bayern (21:45)/ Cele doua echipe

Wembley gazduieste, in aceasta seara, prima finala 100% germana din istoria Champions League. Borussia si Bayern se vor duela la Londra pentru a deveni noua regina a Europei. Meciul marilor orgolii va fi in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Care sunt preferintele criticilor la CANNES 2013. ...

Filmul Blue is the Warmest Colour, de Abdellatif Kechiche, care spune o poveste de dragoste dintre doua femei, este considerat favorit la marele trofeu Palme dOr al Festivalului de la Cannes 15 - 26 mai), titreaza Mediafax. Filmul a primit cronici elogioase, dar unii critici s-au aratat destul de socati de prezentarea grafica a scenelor de sex din pelicula francezului de origine tunisiana. Variety a scris ca Blue is The Warmest Colour contine cele mai grafice scene de sex intre femei .

Iron Man 3 a intrat in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Iron Man 3 a devenit al cincilea film cu cele mai mari incasari dint oate timpurile, devansand astfelTransformers, relateaza BBC News. Continuarea Iron Man, care a avut incasari de 1,14 miliarde dolari .

Cele mai mari manipulari din ultimii 23 de ani, sambata, la Panorama

Care au fost cele mai mari manipulari si dezinformari din ultimii 23 de ani? Cum au influentat jocurile de culise istoria Romaniei din 1989 pana in 2013? Afla sambata, la Panorama cu Oana Stanciulescu,.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )