Libnet.ro
UNICEF

16:45

Care sunt tarile unde este obligatoriu sa se poarte masca de protectie

Antena3 Antena3,
Care sunt tarile unde este obligatoriu sa se poarte masca de protectie

Aproape ca nu e tara de pe planeta unde sa nu existe cazuri de coronavirus confirmate in a patra luna de pandemie. Desi directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii anunta ca in decurusul unei saptamani numarul deceselor va depasi 50 000, iar cel al persoanelor infectate un milion, exista si speranta. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR luni, 30 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care este starea cotatiilor pentru azi, 30 martie? De ce schimbari a avut partea Indicele ROBOR in ultima perioada si cum se situeaza azi? Curs valutar BNR luni, 30 martie Noi cotatii la casele de schimb valutar! Specialistii de la Banca .

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

ingrijitoarele romance din Austria: Vrem sa muncim indiferent de conditii. Umilintele la care sunt supuse in timpul pandemiei

Un numar de 281 de ingrijitoare au decolat luni dupa amiza din Timisoara si din Sofia pentru a ajunge in Austria, unde, in plina pandemie de coronavirus, sunt asteptate sa ofere asistenta 24 de ore din 24 fa.

Cum sa iti mentii silueta pe perioada carantinei. Care sunt alternativele plimbarilor si a salilor de sport

Carantina, teama de imbolnavire, munca de acasa si inchiderea salilor se sport te pot face sa stai toata ziua in pat. Acest lucru trebuie evitat cu desavarsire deorece nu numai ca va duce la kilograme in plus, dar va scadea si sistemul imunitar, care este esential in aceasta perioada.

Digi24: Ce sa mancam in caz de Apocalipsa. Care sunt cele mai indicate si rezistente mancaruri si bauturi

In caz de Apocalipsa, indiferent ca vorbim despre una biblica, nucleara, meteo, ori provocata de un robot impaiat in pielea lui Arnold Schwarzenegger, sau de un virus corporatist care ne va transforma in zombi, eventualii supravietuitori se vor confrunta, printre multe alte probleme, cu cea a asigurarii hranei. Ce alimente si bauturi sunt cele mai indicate intr-o astfel de situatie, care se conserva cel mai bine si cat de mult pot rezista ele in timp? Sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri pot fi gasite intr-o ampla analiza BBC dedicata acestei teme.

PNL propune impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10 la 95%. Care sunt amendamentele

Liderii deputatilor si senatorilor PNL, Florin Roman si Daniel Fenechiu, au depus, miercuri, amendamente la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 292020 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare prin care propun impozitarea progresiva a pensiilor speciale de la 10% pana la 95%.

Impetum Group anunta care sunt beneficiile amanarii ratelor pentru debitori

Principalii beneficiari ai ordonantei care prevede posibilitatea amanarii de catre institutiile de credit bancare si nebancare a ratelor si dobanzilor la credite sunt persoane fizice, PFA, intreprinderi individuale si familiale, profesii liberale si persoane juridice din contractele de credit, respectiv leasing, transmite Impetum Group printr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cum se aplica somajul tehnic si care sunt beneficiarii. Procedura a suferit cateva modificari

Noi modificari aduse ordonantei care prevede acordarea somajului tehnic. Pentru a beneficia de acest tip de somaj, era nevoie de un certificate pentru situatii de urgenta de la Ministerul Economiei. Potrivit.

Modele subiecte Romana Evaluare Nationala 2020: Care sunt cele 5 teste pentru limba romana pentru aceasta saptamana

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie 5 teste pentru limba si literatura romana, publicate de Ministerul Educatiei. Prin aceste teste ei isi pot testa cuostintele pentru proba scrisa de romana, iar vineri isi pot verifica cunostintele confruntand baremele pe care Ministerul Educatiei le va publica. Vezi in text cum arata cele 5 teste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )