Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru' cu vedete: Andreea Marin catre Stefan Banica Jr.: Stai linistit, voi ingropa adevarul in mine; Ratusca cea urata a ajuns o bomba sexy; Demi Moore si-a tras iubit batran si bogat

Hotnews Hotnews,
 Caru

Michael Jackson avea un jurnal! Ce scria in el si ce isi dorea sa fie pentru publicul lui. Michael Jackson dorea sa ramana in memoria publicului nu in calitate de cantaret, ci in calitate de vedeta de cinema, potrivit unor note descoperite de curand in jurnalul secret al celebrului artist american. Vaduva lui Papan, actorul-amator din Eu cand vreau sa fluier, fluier, trimisa la cersit in Spania, impreuna cu fetita ei. Cand nimeni nu mai stia nimic de ei, membrii familiei actorului-detinut, mort de leucemie in 2011, fac dezvaluiri socante: vaduva lui Papan sustine ca a fost trimisa la cersit in Spania!. continuă pe Hotnews

Incredibila asemanare! Andreea Marin si Stefan Banica se iubesc acum cu sosiile celuilalt!

Intamplator sau nu, Andreea Marin si Stefan Banica si-au refacut viata alegandu-si parteneri mai tineri care le seamana foarte mult. Lavinia pare leita Zana Surprizelor, iar fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk seamana foarte mult cu artistul roman. Continue reading .

Stefan Banica Jr. a inlocuit-o pe Andreea Marin. Vezi cu cine.

Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia Mediafax, ca se afla la inceputul unei relatii cu cantareata Lavinia Parva, artistul afirmand ca este o persoana libera si este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii. Observ ca intr-o societate plina de framantari social-politice, unii nu pot dormi din cauza vietii mele particulare. Pentru a linisti spiritele, declar ca sunt deocamdata la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu .

Stefan Banica Jr.: Sunt la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu ascund lucrul acesta

Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia Mediafax, ca se afla la inceputul unei relatii cu solista Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy. Artistul a atras atentia ca este o persoana libera si este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii.

Andreea Marin il ataca pe Stefan Banica Jr: A fost descoperit si nu a mai putut nega

Andreea Marin il ataca pe Stefan Banica Junior, dupa ce a fost facuta publica relatia acestuia cu cantareata Lavinia Parva. Totodata, Andreea a dezvaluit ca Stefan Banica Junior nu a venit la.

Stefan Banica Jr. confirma relatia cu cantareata Lavinia Parva: Este alegerea mea si sper sa o respectati

Stefan Banica Jr. a confirmat ca are o relatie cu cantareata Lavinia Parva, precizand ca este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii. Observ ca intr-o.

Andreea Marin, despre relatia lui Stefan Banica cu Lavinia Parva: Pentru mine nu este o noutate. A fost descoperit si nu a mai putut nega

Andreea Marin a avut o noua interventie cu privire la noua relatie a fostului ei sot Stefan Banica Jr. cu cantareata Lavinia Parva. Astfel, aceasta a explicat ca relatia dintre cei doi nu este o noutate.

Andreea Marin, despre noua relatie a lui Stefan Banica: Fiecare are ce merita de fapt

Andreea Marin a comentat relatia fostului ei sot Stefan Banica Jr. cu Lavinia Parva, sustinand ca nu o deranjeaza astfel de povesti acum cand ei sunt despartiti si ca fiecare are ce merita de fapt.

Caru' cu vedete: Dupa nici trei luni de la divortul de Udrea, Dorin Cocos se insoara cu o tinerica de 26 de ani; Stefan Banica Jr. se iubeste cu Lavinia Parva, femeia cu care a inselat-o pe Andreea Marin; Lucian Mandruta o critica dur pe Paula Seling: 'V

Vadim Tudor o ia peste picior pe Oana Roman: De cate ori o vad la televizor, am impresia ca s-a dereglat imaginea. Corneliu Vadim Tudor e suparat foc pe Oana Roman si pe actrita Rodica Popescu Bitanescu. aria Basescu, primul interviu in care vorbeste despre nepoata Sofia Anais. Maria Basescu, prima doamna a tarii, a condus ieri un grup de copii orfani de la Manastirea Marcus, judetul Covasna, intr-o minivacanta prin Bucuresti. La Palatul Parlamentului, Maria Basescu a povestit pentru Libertatea ca nepotica Sofia Anais.

Caru' cu Vedete: Dupa nici trei luni de la divortul de Udrea, Dorin Cocos se insoara cu o tinerica de 26 de ani; Stefan Banica Jr. se iubeste cu Lavinia Parva, femeia cu care a inselat-o pe Andreea Marin; Lucian Mandruta o critica dur pe Paula Seling: Vo

Vadim Tudor o ia peste picior pe Oana Roman: De cate ori o vad la televizor, am impresia ca s-a dereglat imaginea. Corneliu Vadim Tudor e suparat foc pe Oana Roman si pe actrita Rodica Popescu Bitanescu. Maria Basescu, primul interviu in care vorbeste despre nepoata Sofia Anais. Maria Basescu, prima doamna a tarii, a condus ieri un grup de copii orfani de la Manastirea Marcus, judetul Covasna, intr-o minivacanta prin Bucuresti. La Palatul Parlamentului, Maria Basescu a povestit pentru Libertatea ca nepotica Sofia Anais.

Caru' cu Vedete: Soc urias la Hollywood D! Angelina Jolie ar mai avea doar trei ani de trait; Viata de beizadea! Victoras Micula a dat o tura rapida prin mall si si-a luat un telefon de 10.000! A platit cash; Andreea Marin, replici acide la adresa Lavini

Antonia, escapada secreta de trei zile cu sotul Vincenzo! Cand toata lumea o credea in bratele celebrului ei amant, Alex Velea, Antonia era la mii de kilometri departare, alaturi de. Vincenzo. Lavinia Parva rupe tacerea: Uite prima declaratie despre relatia cu Stefan Banica. Dupa ce timp de trei zile a evitat sa dea orice fel de declaratie si l-a lasat pe Stefan sa faca primul pas, cavalereste, in recunoasterea relatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )