Libnet.ro
UNICEF

08:17

Casa Alba a condamnat proiectul israelian de colonizare a Cisiordaniei ocupate

B1 B1,
Casa Alba a condamnat proiectul israelian de colonizare a Cisiordaniei ocupate

Casa Alba a condamnat, vineri, proiectul israelian de constructie a 450 noi locuinte pentru colonisti in Cisiordania ocupata, relateaza AFP. Avem preocupari reale in legatura cu aceasta foarte controversata. continuă pe B1

Casa Alba refuza sa-i considere teroristi pe talibani

Casa Alba a refuzat joi sa-i catalogheze pe talibanii afgani drept teroristi, pentru a-i deosebi de jihadistii din cadrul retelei Al-Qaida, provocand consternarea republicanilor, care l-au acuzat pe presedintele Barack Obama ca si-a pierdut simtul realitatii, relateaza AFP.

VIDEO Elif, tanara de 18 ani din Constanta invitata la Casa Alba. Eseul despre agricultura cu care a iesit prima din 1000 de tineri

O liceana din Constanta va ajunge la Casa Alba si il va cunoaste pe Barack Obama, dupa ce a scris un eseu despre eradicarea saraciei globale.

Casa Alba a evitat sa ii califice teroristi pe talibani

Casa Alba a evitat, ieri, sa ii califice drept teroristi pe talibanii din Afganistan, spre deosebire de jihadistii din Al-Qaida, gestul administratiei prezidentiale provocand consternarea republicanilor, care l-au acuzat pe presedintele Barack Obama ca si-a pierdut simtul realitatii, scrie AFP.

O eleva din Constanta va merge la Casa Alba. A scris cel mai bun eseu din Europa, iar acum il va citi la resedinta lui Obama

O eleva de clasa a douasprezecea de la un liceu din Constanta va prezenta la Casa Alba un eseu despre saracia mondiala. A luat locul intai in Europa dupa ce a cucerit cu scriitura ei un juriu.

Eleva din Constanta, invitata la Casa Alba

Elif Memet, eleva in clasa a XII-a B a Liceului International de Informatica din Constanta, s-a clasat pe primul loc din Europa si pe locul 13 la nivel mondial la un concurs de eseuri organizat de Gulen Institute Youth Platform, din Houston, SUA. Eseul realizat de Elif a raspuns la intrebarea Cum se poate eradica saracia globala de catre cetatenii lumii?, iar solutia elevei propune microfinantari in agricultura. Pe 15 aprilie, Elif Memet isi va prezenta eseul la Ceremonia de Premiere care va avea loc la Casa Alba din Washington.

Eleva din Constanta la Casa Alba. Fragmente din eseul care i-a adus lui Elif Memet o invitatie la Washington

O eleva din Constanta a fost invitata la Casa Alba, in urma clasarii pe un loc fruntas la un concurs de eseuri organizat de o platforma pentru tineret din Statele Unite ale Americii. Elif Memet are 18 ani si studiaza in ultimul an la Liceul International de Informatica din Constanta. Eseul ei a fost desemnat cel mai bun din Europa.

Jihadistii din Statul Islamic ameninta sa il decapiteze pe Obama in Casa Alba

Un luptator al Statului Islamic il ameninta pe presedintele SUA, Barack Obama,intr-o inregistrare video, ca il va decapita in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana.

Eleva din Constanta care a scris cel mai bun eseu din Europa, invitata la Casa Alba

O eleva din Constanta, care studiaza la Liceul Teoretic International de Informatica, a fost invitata la Casa Alba de la Washington - SUA, fiind laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial.

Eleva din Constanta invitata la Casa Alba dupa ce a scris cel mai bun eseu din Europa

O eleva din Constanta este invitata la Casa Alba de la Washington SUA). Este vorba de Elif Memet, eleva la Liceul Teoretic International de Informatica, laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial.

O eleva din Constanta, invitata la Casa Alba, dupa ce a castigat un concurs de eseuri

O eleva a Liceulului Teoretic International de Informatica din Constanta a fost invitata la Casa Alba, dupa ce a castigat un concurs international de eseuri, clasandu-se pe primul loc in Europa, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )