Libnet.ro
UNICEF

09:15

Casa Alba: La G-20 a avut loc si un DIALOG SECRET intre Trump si Putin

B1 B1,
Casa Alba: La G-20 a avut loc si un DIALOG SECRET intre Trump si Putin

Oficiali de la Casa Alba au confirmat, marti, zvonurile conform carora presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut o a doua intalnire informala cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul. continuă pe B1

La G-20 a avut loc si un dialog secret intre Trump si Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut doua intalniri cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la summitul G-20 din 7 iulie, a confirmat marti un oficial de la Casa Alba, citat de Reuters. Despre prima s-a relatat pe larg la momentul respectiv, dar a doua a ramas secreta pana acum.

Casa Alba acuza democratii din Ucraina de complicitate in campania impotriva lui Trump

Casa Alba a afirmat azi ca democratii au complotat cu Ucraina in timpul alegerilor electorale din 2016, schimband tabelele de acuzati, in contextul scandalului despre contactele presedintelui american Donald Trump cu Rusia, potrivit Inquirer. net.

Casa Alba ii acuza pe democrati ca s-au asociat cu Ucraina in timpul campaniei prezidentiale din SUA

Administratia de la Casa Alba i-au acuzat, luni, pe democrati ca s-au asociat cu Ucraina in timpul campaniei prezidentiale de anul trecut, contraatacand astfel in scandalul ingerintei Rusiei in alegerile din SUA.

Doua femei aflate intr-un taximetru au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in centrul municipiului Targu-Jiu

Doua pasagere aflate intr-o masina de taxi au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc in sensul giratoriul de langa sediul Primariei Targu-Jiu.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3039 seconds )