Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cat castiga seful celei mai valoroase companii din lume

Antena3 Antena3,
Cat castiga seful celei mai valoroase companii din lume

Tim Cook, CEO Apple, a fost platit in 2015 cu 10,3 milioane de dolari, in ciuda perioadei dificile pe care a traversat-o compania, valoarea actiunilor scazand anul trecut, scrie ZF. ro, citand seekingalpha. Conform. continuă pe Antena3

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in.

Cotatia aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Pretul futures al aurului a crescut ieri, la bursele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, in conditiile in care aversiunea fata de risc i-a determinat pe investitori sa se orienteze catre plasamentele considerate sigure.

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS.

Bibila pierduta, cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman

Cea mai vanduta carte din ultimii 20 de ani, apartinand unui autor roman, este romanul Biblia pierduta, de Igor Bergler, care s-a vandut in aproape 51. 000 de exemplare in patru luni de la lansare.

Mii de credinciosi au participat la slujba de Boboteaza, in mai multe orase din tara

Mii de credinciosi au participat, miercuri, la ceremoniile de Boboteaza, desfasurate in mai multe orase din tara.

Deficitul comercial a atins in noiembrie cel mai redus nivel din ultimele noua luni

Deficitul comercial al SUA a atins in noiembrie 2015 cel mai redus nivel din ultimele noua luni, pe fondul scaderii record a importurilor de titei, cea mai recenta dovada a soliditatii redresarii economiei, anunta AP si Reuters.

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din Europa in 2015

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun marcator din fotbalul european in anul 2015, pe parcursul caruia a reusit sa inscrie 57 de goluri in 57 de meciuri disputate pentru echipa sa de .

Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci. Angajatii RADET incearca sa remedieze situatia

Mai multe blocuri din cartierele Militari si Drumul Traberei au caloriferele aproape reci, iar apa calda nu este la temperatura potrivita. RADET anunta ca aceasta situatie este cauzata de parametrii scazuti ai agentului termic livrat de S. Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din CET VEST. Reprezentantii Regiei spun ca se straduiesc sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil.

Cei 7 magnifici: ce oferte au serviciile TV on Demand din Romania

Intrarea Netflix in Romania a starnit deja valuri printre internautii romani; unii dintre ei critica lipsa subtitrarilor si a localizarii, altii aplauda miscarea celei mai mari companii TV on Demand din lume. In prezent, pe piata locala, exista sapte.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )